Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Σεμινάρια από το Επιμελητήριο Φλώρινας



Το Επιμελητήριο Φλώρινας στα πλαίσια των προσπαθειών του για στήριξη και ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας υλοποιεί από 21/10/2013 σεμινάρια ΛΑΕΚ 1-25 υπαλλήλων  επιχειρήσεων που στοχεύουν στην κατάρτιση, διεύρυνση των γνώσεων καθώς και στον προσανατολισμό σε καινοτόμες δράσεις.

Ταυτόχρονα για τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες υλοποιούνται σεμινάρια Τεχνικών Ασφαλείας Γ’ και Β’ κατηγορίας.  19 & 20 Οκτωβρίου 2013 υλοποιήθηκε το τρίτο τμήμα και σύντομα πρόκειται να υλοποιηθεί  σεμινάριο Τεχν. Ασφαλείας Β’ κατηγορίας και ΕΦΕΤ, με σκοπό τη διευκόλυνση των μελών μας στην πρόσληψη προσωπικού και στην τήρηση των απαιτούμενων προϋποθέσεων υγιεινής των τροφίμων.
Επίσης, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων υλοποιούνται σεμινάρια ανέργων που στόχο έχουν την επιμόρφωση και επαρκή κατάρτιση σχετικά με την οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων.
Μέχρι το τέλος του 2013 και κατά τη διάρκεια του 2014 σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Φλώρινας θα υλοποιηθούν σεμινάρια επιμόρφωσης εργοδοτών και εργαζομένων με μεγάλο αριθμό συμμετοχών.


Φλώρινα, 22/10/2013
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.