Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Εκδήλωση γνωριμίας με το πρόγραμμα «ΒΙΟτοπος - Η Φύση στην Αυλή μας» στο ΚΕ.Φ.Ι.Απ. Φλώρινας


Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ και το ΚΕ.Φ.Ι.Απ. του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας (πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ) στο πλαίσιο του προγράμματος «ΒΙΟτοπος - Η Φύση στην Αυλή μας», το οποίο υλοποιείται με την ευγενική δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» και την αιγίδα του ΥΠΑΙΘΠΑ, διοργάνωσαν εκδήλωση γνωριμίας με τις δράσεις του προγράμματος την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013.


Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ΚΕ.Φ.Ι.Απ. Φλώρινας διεξήχθη:

-Παρουσίαση του προγράμματος

Συζήτηση για τους βιοτόπους και την αρκούδα στην Ελλάδα με τους φορείς και τα παιδιά του Κέντρου

Παρουσίαση του Βιοτόπου της αρκούδας στο ΚΕ.Φ.Ι.Απ.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινα, Δημήτρης Ηλιάδης, ο Αντιδήμαρχος Νίκος Ευαγγέλου, η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, Παρασκευή Κετσετζή, η Πρόεδρος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Φλώρινας, Αγνή Σιδηροπούλου, η γραμματέας του Συλλόγου, Ιορδάνα Σουμελίδου, ο Διευθυντής του ΚΠΕ Μελίτης, Νίκος Νάνης και ο Υπεύθυνος Πρασίνου του Δήμου Φλώρινας κ. Ζαχαριάδης.
Με την εκδήλωση ολοκληρώθηκαν οι εικαστικές παρεμβάσεις του ΒΙΟτόπου στο ΚΕΦΙΑΠ Φλώρινας με την ενεργητική συνεισφορά του παιδιών του. Παράλληλα συμφωνήθηκαν σειρά δράσεων και συνεργασιών μεταξύ των φορέων έτσι ώστε να πλαισιώσουν τις δράσεις του προγράμματος τόσο σε επίπεδο εμπλουτισμού του ΒΙΟτόπου όσο και σε επίπεδο υλοποίησης εκπαιδευτικών δράσεων.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φορείς που στέκονται αρωγοί στην υλοποίηση του προγράμματος και ιδιαίτερα το Δήμο Φλώρινας για την αμέριστη συμπαράσταση στη δημιουργία του ΒΙΟτόπου του ΚΕ.Φ.Ι.Απ. Φλώρινας.



Φλώρινα 24 Οκτωβρίου 2013

Για περισσότερες πληροφορίες: ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ/Λάζαρος Γεωργιάδης 6972640062

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.