Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

Δηλώσεις του Δημάρχου Πρεσπών για το θάνατο του αστυνομικού στο Αγκαθωτό ΠρεσπώνΟ Δήμαρχος Πρεσπών Βασίλειος Τσέπας δήλωσε για την απώλεια του αστυνομικού στο περιστατικό που συνέβη στο Αγκαθωτό Πρεσπών:
 «Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα το περιστατικό και θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια αυτού του νέου ανθρώπου, που έφυγε άδικα από τη ζωή, προσπαθώντας απλά να κάνει τη δουλειά του.
Ο αστυνομικός αυτός ήταν ένας ήρωας, όπως ήρωες είναι κι όλοι οι συνάδελφοί του. Είναι ήρωες γιατί καλούνται να εργαστούν κάτω από δύσκολες συνθήκες, έχοντας να αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα, ενώ γίνονται όλο και λιγότεροι. Ο Δήμος Πρεσπών συνεχώς καταβάλλει προσπάθειες για την υποστήριξη και την ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης της περιοχής, κυρίως σε ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και σε υποδομές. Η οικονομική κατάσταση είναι δύσκολη, όλοι το γνωρίζουμε, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τα βασικά. Οι Πρέσπες είναι σύνορα, με ό,τι σημαίνει αυτό. Οι άνθρωποι που τα φυλάνε αξίζουν προσοχή, σεβασμό και υποστήριξη, το λέω συνέχεια και σήμερα το επαναλαμβάνω, με τη χειρότερη αφορμή. Ο Ηλίας Κωστένης έφυγε, εκτελώντας το καθήκον του. Αυτό είναι το γεγονός. Τα γεγονότα πρέπει να  λαμβάνουμε υπόψη μας, πριν λάβουμε αποφάσεις.
Καλή ανάπαυση στον εκλιπόντα και καλή δύναμη στην οικογένειά του. Κουράγιο και δύναμη εύχομαι στους συναδέλφους του, που συνεχίζουν να κάνουν ένα δύσκολο έργο».

Λαιμός, 8 Δεκεμβρίου 2013
Δήμος Πρεσπών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.