Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

Όχι άλλα κροκοδείλια δάκρυα...Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη μας για την απροσδόκητη απώλεια της ζωής του Υπαρχιφύλακα Ηλία Κωστένη, τη στιγμή που με δυο άλλους συναδέλφους επιχειρούσε επικίνδυνη αποστολή στα ορεινά του Βροντερού Φλώρινας, στο πλαίσιο των καθηκόντων τους για την πάταξη της διασυνοριακής εγκληματικότητας και την εμπέδωση συνθηκών ασφαλείας στους κατοίκους της περιοχής.

Δυστυχώς, θρηνούμε τον τρίτο συνάδελφό μας -θύμα στο βωμό του καθήκοντος από την αρχή του χρόνου- χωρίς να έχουν εξαχθεί εκ μέρους της πολιτείας τα αναγκαία συμπεράσματα, ώστε ο αστυνομικός να μη βαδίζει καθημερινά στην κόψη του ξυραφιού, προτάσσοντας ανυπεράσπιστος τα στήθη του σε επικίνδυνους εγκληματίες και υπονομευτές της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Καλούμε τα αρμόδια υπηρεσιακά και κυβερνητικά όργανα, επιτέλους, να αντιμετωπίσουν σθεναρά το έλλειμμα ασφαλείας που βιώνει ο ίδιος ο αστυνομικός στην επικίνδυνη γι' αυτόν «καθημερινότητα». Όχι άλλα κροκοδείλια δάκρυα.
Στην οικογένεια του άτυχου συναδέλφου μας, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μας, ευχόμενοι να αντέξει τη δυσβάσταχτη απώλεια του άξιου μέλους της -οικογενειάρχη, πατέρα και συναδέλφου μας Ηλία και να δει μαζί με εμάς να δικαιώνονται κάποτε οι αγώνες μας, αγώνες και του ίδιου του συναδέλφου μας για μια αστυνομία που θα σέβεται πάνω από όλα τα παιδιά της.


Αθήνα 8 Δεκεμβρίου 2013

Για την Eκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Ο Πρόεδρος Φωτόπουλος Χρήστος
Ο Γενικός Γραμματέας Λάζος Παναγιώτης

Για την Π.Ο.ΑΞΙ.Α.
Ο Πρόεδρος Γεωργατζής Δημήτριος
Ο Γενικός Γραμματέας Κατσιαμάκας Ιωάννης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.