Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013

Συγχαρητήριο για το Πανεπιστήμιο Δυτικής ΜακεδονίαςΜία ξεχωριστή διάκριση, η οποία έρχεται σε μια δύσκολη συγκυρία, πέτυχε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, αποσπώντας δύο βραβεία κατά την επετειακή εκδήλωση για τα Εντατικά Προγράμματα ERASMUS που ανέπτυξαν τα Ανώτατα Ιδρύματα της χώρας στο διάστημα των τελευταίων επτά ετών.

Το 1ο Βραβείο Ποιότητας και το 3ο Βραβείο Διάδοσης Αποτελεσμάτων για το συντονισμό του Εντατικού Προγράμματος ERASMUS, αποτελεί δικαίωση της εντατικής δουλειάς που επιτελείται στο Πανεπιστήμιο μας και των κοπών του εκπαιδευτικού προσωπικού και των φοιτητών, ενώ παράλληλα είναι και η καλύτερη επιβεβαίωση της σημασίας και της προσφοράς του Ιδρύματος σε αυτή την ακριτική γωνιά της πατρίδας μας.
Οφείλω να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια προς όλους όσοι συνέβαλλαν σε αυτή τη βράβευση και ιδιαίτερα στους συντονιστές του προγράμματος κα Κατερίνα Δημητριάδου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης και κ. Ιωάννη Ζιώγα, Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών.
Από την πλευρά μας, ως Π.Ε. Φλώρινας, νοιώθουμε υπερηφάνεια και χαρά που συμβάλλαμε με τον τρόπο μας στη διάκριση αυτή, η οποία αναμφισβήτητα αναβαθμίζει τη Φλώρινα και τον ξεχωριστό πανελλαδικό ακαδημαϊκό της ρόλο.

Φλώρινα, 13 Δεκεμβρίου 2013

Δημήτριος Ηλιάδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.