Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013

Παράταση της διάθεσης τροφίμων από το Δήμο ΑμυνταίουΗ Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου – ΔΗ.Κ.Ε.Α. σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου ανακοινώνει ότι δίνεται παράταση στη διάθεση των τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος «Δωρεάν Διανομή Τροφίμων σε Απόρους της ΕΕ έτους 2013». Η διανομή των τροφίμων πραγματοποιείται, όπως και πέρυσι, στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Αμύνταιο.
Για την ομαλή διανομή των προϊόντων οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν την ταυτότητά τους και οι αλλοδαποί τα διαβατήριά τους. Επίσης έχοντας ως μοναδικό κριτήριο όσο το δυνατόν περισσότεροι δημότες να λάβουν τα τρόφιμα που δικαιούνται, ανακοινώνει ότι για όλους τους δικαιούχους ορίζεται ως τελευταία ημέρα διανομής η Δευτέρα, 16/12/2013, ώρες 09:00 έως 14:00.
Τα τρόφιμα που διανέμονται είναι μακαρόνια, τυρί φέτα, τυρί κασέρι ΠΟΠ, τυρί γραβιέρα Κρήτης ΠΟΠ. Επισημαίνεται ότι σε μεταγενέστερο χρόνο και όταν μας αποσταλεί το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, θα ενημερωθούν εκ νέου οι δικαιούχοι για τις ημερομηνίες διανομής του.
Στην ΔΗ.Κ.Ε.Α. πραγματοποιήθηκαν κατά την περίοδο των αιτήσεων 1167 αιτήσεις οι οποίες διασταυρώθηκαν και αξιολογήθηκαν ηλεκτρονικά και με απόλυτα διαφανή τρόπο από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Φλώρινας και από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών βάση των κριτηρίων που θέτει το πρόγραμμα. Από αυτές τις αιτήσεις έχουν εγκριθεί 783 δικαιούχοι με τις οικογένειές τους.
Προκειμένου οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα να γνωρίζουν εκ των προτέρων αν ανήκουν στους εγκεκριμένους ή τους απορριπτόμενους μπορούν να επικοινωνούν στη ΔΗ.Κ.Ε.Α. και στο τηλέφωνο 2386020044 καθημερινά 09:00 έως 15:00.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΔΗ.Κ.Ε.Α.
Γεώργιος Ψαλλίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.