Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Λ. Γρηγοράκος: «4.000 Δημοτικοί Υπάλληλοι στη "διαδημοτική κινητικότητα"»



«Περίπου 4.000 δημοτικοί υπάλληλοι θα μετακινηθούν από δήμο σε δήμο, στο πλαίσιο της εθελοντικής διαδημοτικής / ενδοδημοτικής κινητικότητας» επεσήμανε, σήμερα, ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Τρίπολη, μετέχοντας σε ημερίδα για την «Κοινωνία της Πληροφορίας».

Μάλιστα, ο κ. Γρηγοράκος αναφέρθηκε σε εκτιμήσεις Δημάρχων, που θεωρούν ότι, ο αριθμός των υπαλλήλων, που θα ενταχθούν εθελοντικά στο μέτρο της διαδημοτικής / ενδοδημοτικής κινητικότητας μπορεί να ξεπεράσει και τις 5.000.
Σχετικά με το μέλλον των Ανωνύμων Εταιρειών και των Ν.Π.Ι.Δ. των Δήμων, ο κ. Γρηγοράκος τόνισε πως «θα αξιολογηθούν», ξεκαθαρίζοντας πως, δεν θα κλείσουν οι Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ), ενώ επέμεινε ότι, δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο οι Κοινωνικές Δομές των Δήμων, για τις οποίες όπως είπε, «πρέπει να ενισχυθούν περαιτέρω».
Τέλος, σχετικά με το «λουκέτο» στα Δημοτικά Ραδιόφωνα, κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τον Υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, λέγοντας «είναι στην ευθύνη των ίδιων των Δημάρχων για το αν θα κλείσουν ή όχι».
www.epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.