Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Στοιχεία Συλλόγων που συμμετέχουν στα Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου Φλώρινας- Σύλλογος Ηπειρωτών Φλώρινας «Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ»



Σύλλογος Ηπειρωτών Φλώρινας  «Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ»: Ηπειρώτικο Πανηγύρι, Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013, Τόπος: Γήπεδο ΤΕΙ, Ώρα: 21:30
 Λίγα λόγια για το Σύλλογο:

Ο σύλλογος μας ιδρύθηκε τον Μάιο του 2011 και μετά την εκλογική του Γενική Συνέλευση και την σύγκληση σε σώμα του Δ.Σ. που προέκυψε από το αποτέλεσμα αυτής η σύνθεση του Δ.Σ. έχει ως εξής:
        Καλδάνης Κων/νος (Πρόεδρος)
        Μαγγόνας Αριστείδης (Αντ/δρος)
        Γάκη Ευγενία (Γεν.Γραμματέας)
        Δημητρίου Κων/να   (Ταμίας)
        Κώτσης Χρήστος (Μέλος)

Ο σύλλογος μας έχει ως σκοπό την διάσωση και διάδοση των Ηπειρωτικών ηθών και εθίμων αλλά και την προσφορά του σε κοινωνικό επίπεδο όπου αυτό απαιτηθεί.
Στα δύο χρόνια ζωής μας έχουμε προσφέρει κατ’ επανάληψη σειρά αγαθών σε ευπαθής ομάδες (Γηροκομείο Φλώρινας, άπορες οικογένειες). Επίσης έχουμε βοηθήσει μέλη μας αλλά και άλλους συμπολίτες μας με την παροχή αίματος μέσω της Τράπεζας Αίματος του συλλόγου σε περιπτώσεις που χρειάσθηκε.
Στο πολιτιστικό κομμάτι της δραστηριότητας μας έχουμε δημιουργήσει δύο χορευτικά τμήματα (ενηλίκων και παιδικό) τα οποία συμμετέχουν σε παρουσιάσεις και εκδηλώσεις με αποκορύφωμα εφέτος την εμφάνιση μας στην κορυφαία εκδήλωση των αποδήμων Ηπειρωτών και ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά γεγονότα της χρονιάς την «ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ» τον περασμένο Ιανουάριο στο ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ.
Επίσης η εκδήλωση «ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ»  έλαβε χώρα για πρώτη φορά πέρυσι (31/8/12) στην πόλη μας με τεράστια επιτυχία και την συμμετοχή σε αυτήν γνωστών  γνήσιων παραδοσιακών καλλιτεχνών. Στόχος είναι η καθιέρωση και εξέλιξη της συγκεκριμένης εκδήλωσης καθώς αποτελεί μοναδικό και ξεχωριστό δρώμενο στα πολιτιστικά του δήμου μας .

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Καλδάνης Κων/νος                                        



     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.