Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Αμύνταιο: Κουτάβια πέθαναν αγκαλιασμένα από φόλα



Οργή και αγανάκτηση για τα συνεχόμενα περιστατικά κακοποίησης και τις καθημερινές δηλητηριάσεις ζώων σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.
Ο υπάνθρωπος αυτή την φορά αποφάσισε να ''χτυπήσει'' στο Αμυνταίο και συγκεκριμένα στην περιοχή των εργατικών κατοικιών, πίσω από την εκκλησία της Ανάληψης. Θύματα δυο κουταβάκια μόλις 1.5 μηνών. Βρήκαν τραγικό θάνατο μέσα σε πόνους και σπασμούς  και εντοπίστηκαν να κείτονται αγκαλιασμένα.

Μάλιστα την προηγούμενη ημέρα είχαν θανατώσει και το 3ο αδερφάκι τους.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αμυνταίου ''Η Αγκαλιά'' εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό:

Ευχαριστούμε θερμά ΤΟΝ ΦΟΛΙΑΤΖΗ των εργατικών κατοικιών, για τον θάνατο που πρόσφερε απλόχερα χθες και σήμερα σε 3 αθώα κουταβάκια μόλις 1,5 μηνών. Επίσης τον ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για τον πόνο που σκορπίζει σε όλη τη γειτονιά που φροντίζει και αγαπά τα ζώα, καθώς και σε εμάς στο σύλλογο. Εφόσον του αρέσει να προκαλεί τόσο πόνο, εμείς του ευχόμαστε τα ίδια και ακόμα παραπάνω.  

Σήμερα 08/08/2013 στην περιοχή των εργατικών κατοικιών στο Αμύνταιο μύρισε θάνατος... Δύο μωράκια κουταβάκια μόλις 1,5 μηνών αδέσποτα αφού δέχτηκαν τα χάδια και το φαγητό της κυρίας Αντωνίας που φροντίζει αυτά και τη μαμά τους, έκαναν τη βόλτα τους στο παρκάκι της γειτονιάς για να παίξουν....Eκεί όμως κάποιος που αυτοβαφτίστηκε δολοφόνος είχε αφήσει τις θανάσιμες παγίδες του....και τα δύο βρήκαν τραγικό θάνατο μέσα σε πόνους και σπασμούς, μόλις σε 10 λεπτά....δυστυχώς δεν προλάβαμε να σώσουμε κανένα από τα δύο αδερφάκια ενώ χθες είχε πεθάνει και άλλο ένα αδερφάκι τους επίσης από φόλα στο ίδιο σημείο.......

Στην συγκεκριμένη περιοχή των εργατικών κατοικιών πίσω από την εκκλησία της Ανάληψης κάποιος συνάνθρωπός μας σκορπίζει το θάνατο απλόχερα.....ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ-- ΜΙΛΑ-- ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.