Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα η προμήθεια πετρελαίου από τους πρατηριούχους της Φλώρινας- Αιτήσεις ένταξης στο Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος Κατανάλωσης Πετρελαίου Θέρμανσης



Ξεκίνησε σήμερα η διανομή πετρελαίου θέρμανσης, όπως αποφάσισαν οι ομοσπονδίες Βενζινοπωλών λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των καταναλωτών και των ευπαθών ομάδων. Οι πρατηριούχοι δεν διένειμαν πετρέλαιο διαμαρτυρόμενοι για την αύξηση του φόρου λόγω της εξίσωσης με το πετρέλαιο κίνησης.
Πάντως η ζήτηση πετρελαίου θέρμανσης παραμένει, υποτονική, ενώ υπάρχουν πολλές αντιδράσεις, κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα, αφού η μέση τιμή του πετρελαίου θέρμανσης έφτασε στα 1,4 ευρώ το λίτρο.
Στη Φλώρινα, οι πρατηριούχοι δεν έχουν προμηθευτεί ακόμα πετρέλαιο, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την υψηλή τιμή του. Παρόλα αυτά, στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, αναμένεται να ξεκινήσει η διανομή του πετρελαίου και στη Φλώρινα.
Οι δικαιούχοι του επιδόματος κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης, μπορούν να συμπληρώνουν την αίτησή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και συγκεκριμένα στο: http://www.gsis.gr/on_line_ypiresies/polites/e-polites.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.