Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Περιοδεία Βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη Δυτική Μακεδονία


Στα πλαίσια της ενημέρωσης των συμπολιτών μας στη Δυτική Μακεδονία και την παρουσία στελεχών του κινήματος μας σε δράσεις και εξορμήσεις στην περιφέρεια έτσι ώστε να είμαστε μπροστά από τις εξελίξεις, να εντοπίζουμε, να αναδεικνύονται τα προβλήματα και να δίνουμε λύσεις, κλιμάκιο Βουλευτών και στελεχών του κινήματος μας έχουν προγραμματίσει περιοδεία σε όλη τη Δυτική Μακεδονία για το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Μαρτίου.
Συγκεκριμένα, ο συναγωνιστής Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ματθαιόπουλος Αρτέμης θα βρίσκεται την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013 στα γραφεία της Τ.Ο. Κοζάνης (Πλατεία Γιολδάση 2) όπου το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ομιλία σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για τοπικά θέματα καθώς και για το κοινοβουλευτικό έργο του κινήματος μας.
Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013, ο συναγωνιστής Βουλευτής Γρέγος Αντώνιος θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Νομό Κοζάνης και στο Νομό Φλώρινας, όπου θα συναντηθεί με στελέχη των Τοπικών Οργανώσεων και υποστηρικτές του κινήματος μας. Αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί προσεχώς.
Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2013 θα επισκεφτεί το Νομό Καστοριάς και το Νομό Γρεβενών όπου και εκεί θα πραγματοποιήσει επαφές με στελέχη των Τοπικών Οργανώσεων, με φίλους και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής καθώς και με αντιπροσώπους φορέων προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος. Αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί προσεχώς.
Γραφείο Τύπου, Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Π.Ο. Δυτικής Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.