Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ημερίδα για την κτηνοτροφία στο Δήμο Πρεσπών



Ο «Δήμος Πρεσπών» και το «Κέντρο Γενετικής Βελτίωσης Ζώων (ΚΓΒΖ) Νέας Μεσημβρίας Θεσσαλονίκης» σε συνεργασία με τον «Κτηνοτροφικό Σύλλογο του Δήμου Πρεσπών» και τον «Κτηνοτροφικό Σύλλογο Αγίου Γερμανού» διοργανώνουν, την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013 και ώρα 11 π.μ. στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Λαιμό, ημερίδα για την κτηνοτροφία με τις παρακάτω εισηγήσεις – θεματολογία:
1) Βασίλειος Τσέπας, δήμαρχος Πρεσπών: «Σύντομη εισαγωγική ομιλία – καλωσόρισμα»
2) Δρ. Γκαρσέν Αθανάσιος, Προϊστάμενος ΚΓΒΖ: «Έργο του ΚΓΒΖ Ν. Μεσημβρίας Θεσσαλονίκης. Ρόλος, Στόχοι και Προτάσεις στην Ελλάδα της κρίσης»
3) Δρ. Τριβιζάκη Σταματίνα, Γεωπόνος-Ζωοτέχνης: «Πιστοποίηση Ελληνικών φυλών προβάτων, παραγωγικές δυνατότητές τους σε σχέση με τα αντίστοιχα εισαγόμενα»
4) Μαραγκουδάκης Γιώργος, Γεωπόνος-Ζωοτέχνης Msc: «Πιστοποίηση φυλών βοοειδών κρεοπαραγωγής. Προϋποθέσεις ένταξης στο άρθρο 68»
5) Κομνηνού Ελένη, Γεωπόνος-Ζωοτέχνης Msc: «Σπάνιες φυλές ζώων – Πολύτιμη παρακαταθήκη για το μέλλον»
6) Γουρδουβέλης Δημήτριος, Γεωπόνος-Ζωοτέχνης Msc: «Ελληνικός εγχώριος χοίρος. Ευρωπαϊκή εμπειρία – δυνατότητες αξιοποίησης σε ορεινές περιοχές»
Μετά τις εισηγήσεις θα υπάρχει αρκετός χρόνος για ερωτήσεις και συζήτηση μεταξύ των εισηγητών και των κτηνοτρόφων – τοπικών φορέων
Λαιμός,  8 Μαρτίου 2013
Δελτίο Τύπου Δήμου Πρεσπών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.