Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη σε τρείς Αγώνες στα play-offs της Β ΕΚΑΣΔΥΜ πέτυχε η ομάδα του Αμύντα Σκοπιάς




Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη σε τρείς Αγώνες στα play-offs της Β ΕΚΑΣΔΥΜ πέτυχε η ομάδα του Αμύντα Σκοπιάς.
Έτσι μετά την ήττα στη πρεμιέρα απο τον Άγιο Γεώργιο  Γρεβενών κατα την οποία οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν 28 βολές έναντι 6 των γηπεδούχων,
η ομάδα της Φλώρινας πέτυχε μια εξαιρετικά σημαντική εκτος έδρας νικη  με την Νεάπολη Κοζάνης, σε μια πολύ δύσκολη και ιδιαίτερη έδρα δείχνοντας μέρος των δυνατοτήτων της σε άμυνα και επίθεση.
Το παιχνίδι στη Κοζάνη ηταν διαφήμιση για το Μπάσκετ και η ομάδα του Διονύση Δελέγκου παιζοντας εξαιρετικά επιβλήθηκε στην παράταση της Νεάπολης παίρνοντας ετσι προβάδισμα στην υπόθεση Άνοδου στην Α κατηγορία.
Την Κυριακή 10 Μαρτίου η ομάδα του Αμύντα επιβλήθηκε επι του τυπικά γηπεδούχου Άρη Ατραπού με σκόρ 49 – 55 και παρά τις πολλές απούσίες που είχε η ομάδα του Αμύντα απο τραυματισμούς, διαχειρίστηκε πολύ καλά το παιχνίδι και αν και στο τέλος της Δ περιόδου η ομάδα του Ατραπού πλήσίασε στο σκόρ, οι παίκτες του Αμύντα με ψυχραιμία και σωστές επιλογές  έφτασαν  άνετα στην νίκη.
Η πολύ σοβαρή δουλεία που κάνει η ομάδα του Αμύντα απο την αρχή της χρονιάς την έχει καθιερώσει στη ζώνη της ανόδου και παρουσιάζει ενα δεμένο σύνολο με αγωνιστικές αρχές με προπονητικό πλάνο και πειθαρχία.
Οι άνθρωποι της ομάδας εκτός απο το ανδρικό τμήμα εχουν στην φιλοσοφία τους οτι η ανάπτυξη του αθλήματος έρχεται απο τις μικρές ηλικίες και γι αυτό τον λόγο φροντίζουν ιδιαίτερα τις Ακαδημίες του συλλόγου οι οποίες προπονούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη στο γυμναστήριο του 2ου Λυκείου κάτω απο την προπονητική επίβλεψη του εμπείρου τεχνικού Διονύση Δελέγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.