Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Εκπληκτική εμφάνιση από την ομάδα μίνι κοριτσιών του Φιλώτα Μ.Π.Σ.



Εκπληκτική εμφάνιση με οριακή ήττα για την ομάδα των μίνι κοριτσιών του Φιλώτα Μ.Π.Σ. από την αντίστοιχη ομάδα του Α.Ο. Καστοριάς με σκορ 13-14 στον αγώνα που έγινε την Κυριακή 10/3 στο ΔΑΚ Αμυνταίου. Αν και οι ομάδες ήταν οι μικρές της ΕΣΧΔΥΜ  πρόσφεραν πλούσιο θέαμα με αρκετές όμορφες φάσεις.
Με το ξεκίνημα του αγώνα και οι 2 ομάδες έδειξαν ότι θα πάλευαν παθιασμένα για ροζ φύλο του αγώνα. Ενδεικτικό του πάθους, ήταν η πολύ καλή άμυνα που έκαναν και οι δύο ομάδες στο πρώτο 5λεπτο χωρίς να καταφέρει να σκοράρει καμία από τις δύο. Στην συνέχεια η Καστοριά άνοιξε το σκορ με τον Φιλώτα να την ακολουθεί με συνεχείς αντεπιθέσεις και γρήγορες σέντρες. Στο τελευταίο όμως 5λεπτο η άμυνα των γηπεδούχων έκανε «κοιλιά» με αποτέλεσμα να ξεφύγουν στο σκορ οι φιλοξενούμενες και να λήξει το ημίχρονο με 6-9.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φιλώτας ανέβασε στροφές στην επίθεση μειώνοντας την διαφορά και τελικά πέτυχε την ισοπαλία. Η περαιτέρω εικόνα του αγώνα ήταν η ίδια με τις δυο ομάδες να είναι συνεχώς ισόπαλες με την Καστοριά να πετυχαίνει το κρίσιμο γκολ στο τελευταίο λεπτό κυριολεκτικά και να κερδίζει τον αγώνα στο νήμα με σκορ 13-14.
Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τις μικρές του αθλήτριες για την εκπληκτική τους εμφάνιση και βλέποντας πλέον την εμφανή βελτίωση τους, τις προτρέπει να μην σταματήσουν την σκληρή δουλειά στην προπόνηση τους.
Σύνθεση Φιλώτα Μ.Π.Σ.: (Κούπας Δ. – Τσουτσουλάκη Σ.) Ανδρεάδου Χ., Βογλίδου Μ., Γκώγκου Π., Δούμκου Ο. (ΤΦ), Δρίλλη Μ., Κατσουπάκη Α., Κιοσέ Κ., Μωυσιάδου Α., Οκλαλιώτη Χ., Πατμάνογλου Ε., Πουρπούρογλου Α., Ρόμπε Ε., Νικολάου Μ., Αρκουδοπουλου Σ., Γωνιάτη Χ., Κατσικαράκη Κ. (ΤΦ).
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Εύκολη νίκη πέτυχε ο Φιλώτας Μ.Π.Σ. για το πρωτάθλημα των παγκορασίδων του επί της αντίστοιχης ομάδας του Α.Ο. Καστοριάς με σκορ 20-9 στον αγώνα που έγινε την Κυριακή 10/3 στο ΔΑΚ Αμυνταίου.
Αναλυτικότερα, στο πρώτο ημίχρονο, ο Φιλώτας μπήκε πολύ δυναμικά απέναντι σε μια «χαλαρή» Καστοριά, επέβαλλε γρήγορα τον ρυθμό του και πέτυχε ιδανική «πολυφωνία» στο σκοράρισμα πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με τον ηλεκτρονικό πίνακα να δείχνει 14-3 υπέρ των γηπεδούχων.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έχοντας κερδίσει μια ασφαλή διαφορά 10 γκολ επιδόθηκαν σε ένα χαλαρό παιχνίδι τεχνικής και τακτικής δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα σε επίθεση και άμυνα. Με την διαφορά να διευρύνεται συνεχώς υπέρ του Φιλώτα η προπονήτρια Λιότσκα Θ. βρήκε ευκαιρία να δοκιμάσει νέα πρόσωπα και διαφορετικές θέσεις για τις παίχτριες της. Έτσι χωρίς πολλά απρόοπτα έληξε ο αγώνας με τελικό σκορ 20-9 με τους γηπεδούχους να παίρνουν το ροζ φύλλο και να αποχωρούν εμφανώς ικανοποιημένες από την απόδοση τους. Καλύτερες παίχτριες του αγώνα ήταν η Στρατάκη Ε. με 8 γκολ και η Χατζηιωάννου Χ. με 6 γκολ.
Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τις νεαρές αθλήτριες του για την νίκη τους και τους προτρέπει να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά που ήδη έχει αρχίσει να φέρνει αποτελέσματα.
Σύνθεση Φιλώτα Μ.Π.Σ: (Λιότσκα Θ.) Τετεδάκη Χ. (ΤΦ), Δούμκου Ο. (ΤΦ), Χατζηιωάννου Χ. (6), Φουδούλη Τ. (2), Ζαρογιάννη Ζ. (3), Κιοσέ Δ. (1), Στρατάκη Ε. (8), Τραγαράκη Ε., Αξιώτη Ν., Ελευθερίου Μ., Κατσουπάκη Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.