Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ο ΑΟΦ έπιασε τα όπλα και στόχευσε «κέντρο»



ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΕΣ ΤΙΤΑΣ ΚΑΙ ΒΕΛΛΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΘΛΟ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΘΛΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!!!
Με 2 Χρυσά Μετάλλια (ΤΙΤΑΣ ΓΕΩΓΡ-ΒΕΛΛΙΟΥ ΕΥΑ)-2 Αργυρά (ΠΑΛΙΑΡΗΣ ΧΡ-ΧΑΛΒΑΤΖΗ ΜΑΓΔΑ)-1 Χάλκινο (ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ) στις κατηγορίες Παίδων και Κορασίδων, επέστρεψε ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΔΙΑΘΛΟΥ
 που πραγματοποιήθηκε στις 9/3/2013 στο Χιον.Κέντρο Φαλακρού ΔΡΑΜΑΣ, με διοργανωτές τον ΕΟΣ ΔΡΑΜΑΣ και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ. Παρών ήταν και ο ΑΟΦ με 11 μικρούς αθλητές του που έλαβαν μέρος στις κατηγορίες Εφήβων (ΜΠΟΙΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 6ΟΣ )-Γυναικών (ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΛΙΝΑ 4Η )-Κορασίδων (ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΡΑΦΑΕΛΑ 4Η-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΙΟΥ ΕΛΕΝΗ 5Η-ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 6Η-ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΕΦΗ 7Η ).
Η παρουσία του ΑΟΦ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΔΙΑΘΛΟΥ εντάσσεται στους μακροπρόθεσμους στόχους που έχει θέσει ο Όμιλος για ανάπτυξη του συγκεκριμένου αθλήματος στην Φλώρινα, μιας και το ΔΙΑΘΛΟ είναι  συναρπαστικό και προσφέρει ασύγκριτες  συγκινήσεις στους αθλητές.
Το Δίαθλο ξεκίνησε  αρχικά σαν στρατιωτικό άθλημα ,και το 1767 πραγματοποιείται ο πρώτος αγώνας στα Νορβηγικά-Σουηδικά σύνορα μεταξύ στρατιωτών. Στην Ελλ.Ομοσπ. Χιονοδρομίας ξεκίνησε να καλλιεργείται από το 1988.
Ο αθλητής αγωνίζεται με σκι Αντοχής μεταφέροντας ένα όπλο στην πλάτη του, σταματά 2 έως 4 φορές, ανάλογα με το αγώνισμα, και σκοπεύει 5 στόχους κάθε φορά. Η σκόπευση γίνεται από όρθια και πρηνή θέση. Για κάθε βολή που χάνει ο αθλητής δέχεται ποινή πρόσθετου χρόνου ή διανύει επιπλέον απόσταση με σκι-ανάλογα το αγώνισμα.                                                                                                                         
Επίσης στους Πανελλήνιους Αγώνες Αλπικού Σκι  Π1-Κ1,που πραγματοποιήθηκαν στην Βίγλα στις 9-10/3-13 ο ΑΟΦ έλαβε μέρος με τον Αθλητή του ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΦΩΤΗ που τελικά δεν κατάφερε να τερματίσει -αφού έχασε πόρτα κατά την διαδρομή -και τελικά ακυρώθηκε.
Ο ΑΟΦ όμως δεν σταματά, αμέσως ξεκινά στις 30/3 τις προπονήσεις της Άνοιξης 2013, που θα λήξουν 27/6, με το καθιερωμένο 7 ήμερο SUMMER CAMP AOF στους ΕΛΑΙΩΝΕΣ Χαλκιδικής. Οι προπονήσεις περιλαμβάνουν τρέξιμο-ορειβασία-roller ski-ποδηλασία-αγώνες ποδηλασίας (εντος και εκτός νομού)-προπονήσεις αναψυχής με ιππασία-ασκήσεις ισορροπίας, δύναμης, εκρηκτικότητας. Οι προπονήσεις είναι δωρεάν  για όλα τα μικρά παιδιά που είναι αθλητές του ΑΟΦ ή σκοπεύουν να γραφτούν.Το  πρόγραμμα της Άνοιξης 2013 είναι αναρτημένο στο www.aoflor.blogspot.com καθώς και περισσότερες foto από τους αγώνες ΔΙΑΘΛΟΥ .Πληροφορίες: 2385500195-6932919269
Τέλος το Δ.Σ συγχαίρει όλους τους αθλητές του σε όλα τα τμήματα για τις νίκες ,τις συμμετοχές τους, και για την υποδειγματική αθλητική συμπεριφορά τους όλο τον Χειμώνα. Είναι μια δεμένη και αγαπημένη Ομάδα, που συνεργάζεται μέσα σε ένα κλίμα χαράς και γέλιου. Ευχαριστεί τους Προπονητές ΜΟΓΛΕΝΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟ-ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ-ΔΙΑΦΩΝΙΔΗ ΤΟΛΗ-ΓΑΣΤΗ ΘΩΜΑΗ –ΔΙΑΦΩΝΙΔΗ ΘΕΟΦΙΛΟ-για την προσφορά τους, το τουριστικό γραφείο GAIGANIS TRAVEL, καθώς και τον ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ για την αμέριστη συμπαράσταση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.