Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ενημερωτική δράση στο Μαυροδένδρι Κοζάνης - Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013



Η Τ.Ο. Κοζάνης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή καλεί τους κατοίκους του Μαυροδενδρίου, την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013, στις 20:00 το απόγευμα, στην Καφετέρια Γεωργιάδη, προκειμένου να γίνει ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του 523 Στρατοπέδου ΚΕΝ Μαυροδενδρίου.
Η πιθανή εγκατάσταση στο Στρατόπεδο Μαυροδενδρίου κέντρου φύλαξης λαθρομεταναστών, δρομολογείται χωρίς την έγκριση των κατοίκων, παρά τις διαβεβαιώσεις της Δημοτικής αρχής.
Η Τ.Ο. Κοζάνης της Χρυσής Αυγής θα ενημερώσει τους κατοίκους του Μαυροδενδρίου σχετικά με τους κινδύνους που εγκυμονεί η εγκατάσταση κέντρου φύλαξης λαθρομεταναστών δίπλα από τα σπίτια τους, για την ακαταλληλότητα του Στρατοπέδου όσον αφορά τα θέματα ασφάλειας και οπλισμού, για τις δήθεν διαβεβαιώσεις ότι θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και για τις κούφιες αερολογίες της Δημοτικής αρχής και των αριστερών "συνιστωσών" που σφυρίζουν αδιάφορα και νίπτουν τας χείρας τους.
Όλοι οι κάτοικοι του Μαυροδενδρίου και των γύρω χωριών καλούνται στην συνάντηση, το θέμα μας αφορά όλους και η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή έχει ξεκαθαρίσει ότι θα είναι στο πλευρό των κατοίκων και θα εμποδίσουμε την δημιουργία κέντρου φύλαξης λαθρομεταναστών. Το κάναμε πέρυσι στην Νεάπολη Κοζάνης, θα το κάνουμε και τώρα. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ !!!

Τ.Ο. Κοζάνης, Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή
Πλατεία Γιολδάση 2, 1ος Όροφος
Κοζάνης - 501 00
Τηλ. 6984 342137

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.