Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Εκδήλωση υποδοχής φοιτητών του Πανεπιστημίου και του Τ.Ε.Ι. της Φλώρινας



«Η Φλώρινα καλωσορίζει τους φοιτητές της».
Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας (Ο.Ε.ΝΕ.Φ.) σε συνεργασία με την Κίνηση Φίλων Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και με την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, του Δήμου Φλώρινας, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή φορά εκδήλωση για την υποδοχή των πρωτοετών φοιτητών της πόλης με τίτλο «Η Φλώρινα καλωσορίζει τους φοιτητές της».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19.11.2013 και ώρα 19.30 στο ισόγειο του Διοικητηρίου (Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας).

Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής να αγκαλιάσει τους νέους φοιτητές της πόλης μας και να τους βοηθήσει στην ομαλότερη και αποτελεσματικότερη ένταξη τους στην τοπική κοινωνία, αλλά και τους ενθαρρύνει για περεταίρω δραστηριοποίηση και ευαισθητοποίηση σε θέματα πολιτισμού, αθλητισμού, εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς αλλά και για δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου τους χρόνου. Από την γιορτή αυτή δεν θα λείπουν τοπικά εδέσματα, ζωντανή μουσική και χαρούμενη διάθεση για μια πρώτη ζεστή αγκαλιά στην πόλη.

Οι νέοι μπροστά!

Φλώρινα, 18 Νοεμβρίου 2013
Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.