Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Κύπελλο ΑΦΡΟΔΙΤΗ - Λεμεσός


Αξιέπαινη η προσπάθεια της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας η οποία μεταφράζεται στην άριστη διοργάνωση του Κυπέλλου «ΑΦΡΟΔΙΤΗ» της σειράς Satellite της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ξιφασκίας.
Συνολικά 27 αθλητές από 9 χώρες, μεταξύ των οποίων ήταν η Ρωσία, το Κυργιστάν, το Ισραήλ ακόμα και η μακρινή Χιλή έδωσαν το παρών με τις δυνατές τους ομάδες.
Την 1η θέση κατέλαβε ο Βρετανός Άλλεν, ο οποίος νίκησε στον τελικό τον Ισραηλινό Άβερμπους, ενώ τα χάλκινα μετάλλια πήγαν στους Νικίτιν από το Κιργιστάν και τον Ρώσο Οκχάπκιν. Φτωχή ήταν η Ελληνική συμμετοχή αφού μόνο οι Καρακόλης, Καλφαδέλης και Γερακούσης έδωσαν το παρών στην Κύπρο.
Κατά την διάρκεια του Τουρνουά έγινε σεμινάριο ελέγχου όπλων από την Βρετανική Ομάδα που θα έχει την ευθύνη του ελέγχου κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.
Ο Ο.ΞΙ.Φ. θεωρεί υποχρέωση του να ευχαριστήσει δημόσια την Κυπριακή Ομοσπονδία Ξιφασκίας για την άριστη φιλοξενία που παρείχε στους κ.κ. Πέτρο Τσώκα και Στάθη Γεροσίδερη όσο και για την σταθερά ισχυρή υποστήριξη των δράσεων του Ομίλου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στον πρόεδρο της ΚΟΞ κ. Ι. Χατζηαράπη και τον τεχνικό σύμβουλο κ. Ηρακλή Εμμανουηλίδη ο οποίος είναι η ψυχή των αγώνων.
Φλώρινα: 29-5-2012
 Δ.Σ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.