Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Προκλητική - προσβλητική συμπεριφορά του βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α Καστοριάς κ. Ε. Διαμαντόπουλου



Με αφορμή την προκλητική-προσβλητική συμπεριφορά του βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α Καστοριάς κ. Ε. Διαμαντόπουλου στις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Άργους Ορεστικού, ο βουλευτής Κοζάνης κ. Γ. Κασαπίδης  απέστειλε σχετική επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής.

Σε αυτή αναφέρει τους λόγους για τους οποίους θεωρεί προσβλητική τη συμπεριφορά του βουλευτή απέναντι στους Ορθοδόξους και ζητά από τον Πρόεδρο της Βουλής να επιληφθεί και θεσμικά επί του θέματος.
Παρακάτω ακολουθεί το πλήρες περιεχόμενο της επιστολής:

Αθήνα, 08.01.2014
ΠΡΟΣ:  Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων
                                                                κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη

ΘΕΜΑ:  Προκλητική - προσβλητική συμπεριφορά μέλους του Ελληνικού Κοινοβουλίου

Μετά και την πρόσφατη προκλητική - προσβλητική συμπεριφορά του βουλευτή κ. Διαμαντόπουλου, έντονη είναι η δυσαρέσκεια στη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών.
Ο κ. Διαμαντόπουλος προσπάθησε να διακωμωδήσει τα ιερά μυστήρια της Ορθοδοξίας, προσβάλλοντας ευθέως και προκλητικότατα το κέντρο της ενότητας της Πίστεως των Ορθοδόξων.
Εάν δε συναισθάνεται ή δεν αντιλαμβάνεται το μέγεθος της προσβλητικής του συμπεριφοράς, σας καλώ κ. Πρόεδρε να του επιδώσετε δωρεάν ένα βιβλίο για το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας.
Εάν σκοπίμως ενήργησε για να προκαλέσει τους Ορθοδόξους, εκμεταλλευόμενος, όπως είπε, την ελευθεριότητα της Ορθοδοξίας τότε είναι ανόητος, πονηρός και "τζάμπα μάγκας".
Γιατί άραγε δε σκέφτηκε να μεταμφιεστεί σε μουσουλμάνο ιερέα; Μα γιατί τότε θα έθετε τον εαυτό του σε κίνδυνο…
Για να αποφευχθούν στο μέλλον τέτοιες προσβλητικές και βέβηλες συμπεριφορές ή και άλλες ανιστόρητες και ανθελληνικές αναφορές, που κατά καιρούς εγείρονται και από μέλη του Κοινοβουλίου, κ. Πρόεδρε θα ήθελα να σας παρακαλέσω να επιληφθείτε του θέματος και εφόσον το κρίνετε σκόπιμο να προβείτε και στις αναγκαίες βελτιώσεις και προβλέψεις του Κανονισμού της Βουλής.

Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2014   
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.