Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Ακόμα ένα τοπικό ντέρμπι για τον ΑΜΥΝΤΑ



Ο Αμύντας, μετά το τοπικό ντέρμπι με τον Μέγα Αλέξανδρο στην Φλώρινα, από το οποίο πέρασε αλώβητος ( με 17-20), καλείται το Σάββατο 8/3 στις 18:00 να δώσει ακόμα μια τοπική μάχη, αυτή τη φορά στην Πτολεμαΐδα με την ομάδα του Αρίωνα, στα πλαίσια της επαναληπτικής φάσης του Πρωταθλήματος της Β Εθνικής.

Οι δύο ομάδες θέλουν πάση  θυσία τη νίκη, που θα τις διατηρήσει σε τροχιά διεκδίκησης μια εκ των δύο πρώτων προνομιούχων θέσεων του ομίλου, που οδηγούν σε αγώνες μπαράζ ανόδου στην Α2.
Μπορεί οι παίκτες του Λευτέρη Ελευθεριάδη να είχαν επικρατήσει εύκολα  του Αρίωνα (με 20-11) στον Α γύρο του πρωταθλήματος, ωστόσο η αγωνιστική άνοδος των Πτολεμαϊδιωτών στα τελευταία παιχνίδια, τους δίνει σημαντικό προβάδισμα  για την κατάκτηση της νίκης.
Ο παίκτης του Αμύντα, Γιώργος Παπαχρήστου είπε:
« Σε παιχνίδια τέτοιου χαρακτήρα, για να πάρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, απαιτείται διάθεση και αποτελεσματικότητα.
Η αλήθεια είναι ότι στις δύο τελευταίες αγωνιστικές ( με Πρωτέα Άρτας και  Μέγα Αλέξανδρο) τα συγκεκριμένα στοιχεία έλλειψαν από τον τρόπο παιχνιδιού μας, ωστόσο αισιοδοξώ ότι η εικόνα μας θα είναι διαφορετική στον αυριανό αγώνα, προκειμένου να έχουμε πιθανότητες νίκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.