Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ 3-2


Νικητής ο Φιλυριακός με πείσμα, δύναμη και ωραία μπάλα

Ο Φιλυριακός επικράτησε του Μαγνησιακού 3-2 στο Π.Α.Κ. δείχνοντας αγωνιστικό πάθος και δύναμη σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα  

Την Τετάρτη 18 Απριλίου 2012 πραγματοποιήθηκε στο Ποζατσίδειο Αθλητικό Κέντρο η εξ αναβολής αναμέτρηση του Φιλυριακού με το Μαγνησιακό για το Γυναικείο Πρωτάθλημα.
Ο Φιλυριακός αναδείχθηκε νικητής με σκορ 3-2 απέναντι στον αξιόμαχο Μαγνησιακό δείχνοντας αγωνιστικό πείσμα κατά τη διάρκεια του αγώνα, καθώς ανέτρεψε 2 φορές το εις βάρος του σκορ. Οι παίχτριες του Δημήτρη Ποζατσίδη έδειξαν στη διάρκεια του αγώνα αγωνιστική πειθαρχία και δύναμη και έτσι έφθασαν στους 3 βαθμούς της νίκης.
Το πρώτο μέρος ξεκίνησε για το Φιλυριακό με ένα καλό σουτ της Μάινου που πέρασε άουτ και με μια μεγάλη ευκαιρία της Μπασούρη που σε φάση τετ-α-τετ πλάσαρε αλλά η γκολκίπερ απέκρουσε. Από την πλευρά του ο Μαγνησιακός είχε δύο καλά σουτ που όμως δεν ανησύχησαν την εστία του Φιλυριακού. Στο 20` ο Μαγνησιακός άνοιξε το σκορ με ένα σουτ από πλάγια και έξω από τη μεγάλη περιοχή. Ο Φιλυριακός πίεσε για την ισοφάριση και την πέτυχε στο 30` όταν η Μάινου μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δείξει το σημείο του πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε η ίδια και έκανε το 1-1.Στο 35` ο Μαγνησιακός ξαναπήρε προβάδισμα με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ. Πάλι όμως ο Φιλυριακός στο 38` απάντησε με τη Μάινου και έκανε 2-2.Στο 40` ο Φιλυριακός είχε σημαντική ευκαιρία όταν το πλασέ της Καρατζά πέρασε ξυστά δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Μαγνησιακού.
Στο δεύτερο μέρος ο Φιλυριακός προσπάθησε και πέτυχε την ολική ανατροπή. Στο 48` το πλασέ της Μπασούρη σε τετ-α-τετ με την τερματοφύλακα και στο 62` ένα δυνατό σουτ της Μάινου δεν κατέληξαν στα δίχτυα.
Το γκολ ήρθε στο 75` και για τρίτη φορά από τη Μάινου. Η αρχηγός του Φιλυριακού βγήκε στην επίθεση από δεξιά, στάθηκε όρθια παρά την πίεση των αμυντικών και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-2. Ο Μαγνησιακός προσπάθησε να αντιδράσει αλλά η αμυντική διάταξη και η αγωνιστική συμπεριφορά των παιχτριών του Φιλυριακού δεν επέτρεψαν να δημιουργηθούν σοβαροί κίνδυνοι. Έτσι το σφύριγμα βρήκε νικητή το Φιλυριακό απέναντι σ`ενα αξιόμαχο και δυνατό αντίπαλο.
Ο Μ.Ε.Α.Ο Φιλυριακός Φλώρινας θέλει να ευχαριστήσει τον ιατρό κ. Τσούκα Ευάγγελο για την ευγενική του προσφορά όσον αφορά τις ιατρικές υπηρεσίες του στον αγώνα της Τετάρτης. 
ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ: (Ποζατσίδης Δ.) Σιώμου, Βασιλείου, Ζήκου (85`Τσαμπάζη Αικ.) Τσαμπάζη Φ., Κάτη, Καρατζά (87`Παπά), Μήσιου(36` Πάντου), Πέικου, Λυπίτκα, Μπασούρη, Μάινου.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: (Κατσαμόρας Θ.): Φέγκερ, Μακρή, Καλαπαναγιώτου, Μεγαγιάννη, Παπασακελλαρίου Ε.(46` Μαργαρίτη), Χατζηλιόντα, Κέκου, Γαγαρά, Λιάκου, Μήτα (75`Χαραλάμπου), Παπασεκαλλαρίου Σ.
Διαιτητικό τρίο: Ντούκας Απ., Μπίντης Ιω., Καρασαββίδης Κ. (ΣΔΠ Καστοριάς)
Δελτίο Τύπου ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.