Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Εργασίας


Ο ΟΑΕΔ και το Ευρωπαϊκό Δίκτυο EURES διοργανώνουν την Δευτέρα 23 AΠΡΙΛΙΟΥ 2012, την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ HΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Η ανοιχτή για το κοινό  εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ, Λεωφόρος Αμαλίας 8-10 στο Σύνταγμα, αίθουσα ισογείου,  από τις 10:00 μέχρι τις 17:00.

Σύμβουλοι του Δικτύου κινητικότητας στην Απασχόληση EURES από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Σουηδία, Αυστρία, Τσεχία, Ιταλία, Γερμανία, Κύπρος και Αγγλία) θα ενημερώσουν το ενδιαφερόμενο κοινό, για θέσεις εργασίας που αναζητά η αγορά εργασίας της χώρας τους καθώς και για τις συνθήκες διαβίωσης και εργασίας των κρατών-μελών και θα κατευθύνουν τους υποψηφίους πώς να έλθουν σε επαφή με τους ενδεχόμενους εργοδότες.
Θα γίνουν παρουσιάσεις για συνθήκες διαβίωσης και απασχόλησης στις αναφερόμενες χώρες από τους ίδιους τους συμβούλους.
Επιπλέον, το κοινό θα έχει την δυνατότητα  να επικοινωνήσει και να ενημερωθεί από  εκπροσώπους άλλων Ευρωπαϊκών Δικτύων EUROGUIDANCE και EUROPASS.
 Περισσότερες πληροφορίες στο www.oaed.gr  στο χώρο «Θέσεις Εργασίας στην Ευρώπη», στο http://eures.europa.eu και στο Facebook στην σελίδα «EURES GREECE» και στο mail gr01ea23@oaed.gr
Αθήνα, 19 Απριλίου 2012
Δελτίο Τύπου ΟΑΕΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.