Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Διήμερο Πινγκ Πονγκ στο κλειστό γυμναστήριο της Φλώρινας


Το Σαββατοκύριακο 21-22/4/2012 οι ΣΑΡΙΣΕΣ θα διοργανώσουν δύο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Φλώρινας.
Το Σάββατο 21/4/12 και ώρα 17.00 θα διεξαχθεί το 3ο Ανοιχτό Τουρνουά της Φλώρινας. Το τουρνουά αυτό ανήκει στη σειρά των τεσσάρων του Ανοιχτού Πρωταθλήματος Φλώρινας που για πέμπτη χρονιά συνέχεια διεξάγεται στην πόλη μας.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους μικρούς και μεγάλους. Στόχος του πρωταθλήματος είναι η συμμετοχή όλων όσων επιθυμούν την αγωνιστική δράση και η ανάδειξη του καλύτερου πιγκπονίστα της Φλώρινας για την περίοδο 2011-2012. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στο Κλειστό μία ώρα νωρίτερα από την έναρξη των αγώνων.
Την Κυριακή 22/4/12 και ώρα 10.00 οι ΣΑΡΙΣΕΣ σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Όμιλο Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ΠΟΦΕΠΑ) θα διοργανώσουν το Ατομικό Πρωτάθλημα Ανεξαρτήτων και Βετεράνων Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι δεν έχουν αθλητικό δελτίο και είναι ηλικίας από 18 και άνω (Ανεξάρτητοι) ή έχουν αθλητικό δελτίο και ηλικία άνω των 40 (Βετεράνοι). Ανεξάρτητοι και Βετεράνοι θα αγωνιστούν σε ξεχωριστές κατηγορίες. Οι 4 πρώτοι κάθε κατηγορίας θα προκριθούν στα τελικά του Πανελλήνιου Ατομικού Πρωταθλήματος που θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη. Δηλώσεις για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν γίνονται στο e-mail: info@pofepa.gr  ή στο fax 210.8993557 αναφέροντας πλήρη στοιχεία   (ονοματεπώνυμο-έτος γεννήσεως  και τηλέφωνο επικοινωνίας) μέχρι την Παρασκευή 20/4/12. Το παράβολο συμμετοχής ανέρχεται στα 10 ευρώ.
Φλώρινα, 12 Απριλίου 2012
Δελτίο Τύπου Α.Σ.Ε.Α.  « ΣΑΡΙΣΕΣ » Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.