Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Αμυνταίου στους νεοεκλεγείς βουλευτές


Αγαπητοί κ. Βουλευτές του Νομού Φλώρινας,
μαζί με τα συγχαρητήρια για την εκλογή σας εκφράζω τις θερμότερες ευχές μου για μία γόνιμη θητεία στη νέα Βουλή που έχει προκύψει από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.
Οι εκλογές αυτές χαρακτηρίστηκαν ως οι πιο κρίσιμες μετά τη Μεταπολίτευση, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι αυτή η Βουλή θα πρέπει να επιτελέσει το σημαντικότερο κοινοβουλευτικό έργο αυτής της περιόδου, διαφυλάτοντας τους θεσμούς μας και δίνοντας ώθηση στην Ελληνική κοινωνία και οικονομία.
Παράλληλα με το έργο σας σε εθνικό επίπεδο σε μία δύσκολη οικονομική, πολιτική και κοινωνική συγκυρία, καλείστε να υπηρετήσετε το λαό του Νομού μας. Υπάρχουν πολύ σημαντικά ανοιχτά ζητήματα που θα καθορίσουν το μέλλον του τόπου για τα επόμενα χρόνια και έχουμε απόλυτη ανάγκη από την πλήρη υποστήριξη των εκπροσώπων μας στο Κοινοβούλιο.
Εκτός από αυτονόητη υποχρέωση έναντι των συμπολιτών μας, θα είναι μεγάλη μου χαρά να συνεργαστούμε για να προωθήσουμε τα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας και να ευοδωθούν οι στόχοι που θα βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής των κατοίκων και την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας.

Αμύνταιο,   18 Ιουνίου 2012 

Με εκτίμηση

Ιωακείμ Ιωσηφίδης
Δήμαρχος Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.