Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Κάλεσμα στην αυριανή απεργία από το Σύλλογο Γυναικών Φλώρινας



Καλούμε τις γυναίκες της λαικής οικογένειας, τις εργαζόμενες, τις άνεργες, τις αυτοαπασχολούμενες, τις αγρότισσες, τις συνταξιούχες, τις σπουδάστριες, τις μετανάστριες, να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις στη μάχη γιά την επιτυχία της πανελλαδικης απεργίας στις 26/9/2012.
Με τη συμμετοχή μας να φτάσει το μήνυμα σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά ότι δεν αποδεχόμαστε και αντιπαλεύουμε οργανωμένα τα βάρβαρα μέτρα της Κυβέρνησης και της ΕΕ που μας τσακίζουν για να αυγαταίνουν τά κέρδη των εκμεταλλευτών του μόχθου μας, των τραπεζιτών και των μονοπωλίων.
Ούτε προσωρινά, ουτε τα τελευταία είναι τα μέτρα που ετοιμάζει η συγκυβέρνηση.
Απορρίπτουμε τα αντιλαικά, αντεργατικά μέτρα και μνημόνια που μας ρίχνουν στην ανεργία, τη μαύρη εργασία, μας στερούν την κοινωνική ασφάλιση, τα κοινωνικά, προνοιακά επιδόματα, μας αφήνουν χωρίς δημόσια νοσοκομεία, χωρίς φάρμακα, αφήνουν χιλιάδες παιδιά εξω απο τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, μας πετσοκόβουν τις συντάξεις, ζητάνε δουλειά μέχρι τα 70.
Αυτοί που όλα τα προηγούμενα χρόνια συσσώρευσαν τεράστια κέρδη και είναι υπεύθυνοι γιά την κρίση, τώρα μας ζητάνε να ματώσουμε πληρώνοντας φόρους και χαράτσια για να διατηρήσουν τά κέρδη και την εξουσία τους.
Ηρθε η ώρα να τους πούμε το μεγάλο όχι. Το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας δεν μπορεί να είναι η ανασφάλεια, η φτώχεια και η ανεργια.
Να δώσουμε την αγωνιστική μας απάντηση στις 26 Σεπτέμβρη οργανώνοντας την επιτυχία της απεργίας. Αποφασιστικά με αισιοδοξία και πίστη στο δίκαιο αγώνα μας με στόχο την κατάργηση των μνημονίων, των δανειακών συμβάσεων και των αντεργατικών νόμων, καμμία αναγνώριση χρέους και των διαπραγματεύσεων. Το χρέος να πληρώσουν αυτοί που το δημιούργησαν.
Αποδέσμευση από την ΕΕ, για τον φιλολαικό δρόμο ανάπτυξης.
Συμμετέχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο πλευρό των ταξικών σωματείων στις 11 το πρωί στην Κεντρική Πλατεία της Φλώρινας.
Σύλλογος Γυναικών Φλώρινας
Μέλος ΟΓΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.