Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στους υπό ίδρυση Ομίλους μαθητών Δημοτικών Σχολείων



Οι Όμιλοι μαθητών είναι ένας καινούριος θεσμός στη δημόσια εκπαίδευση. Δημιουργούνται και λειτουργούν στα Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία μετά το κανονικό ωράριο, τις απογευματινές ώρες, και διδάσκουν σε αυτούς εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων στο πλαίσιο ενός συγκεκριμένου εκπαιδευτικού και αναλυτικού προγράμματος.
Σκοπός των Ομίλων είναι να βοηθήσουν τα παιδιά να αναπτύξουν τις ιδιαίτερες κλίσεις και ικανότητές τους καλλιεργώντας με αυτό τον τρόπο την αριστεία σε συγκεκριμένους τομείς και προωθώντας εκπαιδευτικές και διδακτικές καινοτομίες. 
Το Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας, υπηρετώντας τους παραπάνω στόχους, απευθύνει σε γονείς μαθητών όλων των δημόσιων σχολείων της Περιφερειακής ενότητας Φλώρινας και όλης της Δυτικής Μακεδονίας, ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή των παιδιών τους στους παρακάτω Ομίλους, που πρόκειται να λειτουργήσουν για πρώτη φορά στη διάρκεια της σχολική χρονιάς 2012-2013:
·                     Εργαστήρι Γλώσσας: Παραμύθι και αφήγηση (για μαθητές Γ΄ και Δ΄ τάξης Δημοτικού)
·                     Εργαστήρι Γλώσσας: Κριτικός Γραμματισμός (για μαθητές Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού)
·                     Όμιλος Ρομποτικής (για μαθητές Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού)
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή των παιδιών τους το πολύ σε δύο ομίλους, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.ppf.mysch.gr ή στέλνοντας τη συνημμένη δήλωση στο  e-mail: mail@2dim-peir-florin.flo.sch.gr  ή στο fax 2385022992 ή καταθέτοντας προσωπικά την αίτησή τους στο Γραφείο του Διευθυντή του Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας. Περισσότερες πληροφορίες για τους ομίλους θα βρείτε στην ιστοσελίδα του σχολείου http://2dim-peir-florin.flo.sch.gr/  ή τηλεφωνώντας στο 2385022992, τις εργάσιμες μέρες, από τις 08:30-14:00.
Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν μέχρι την 1η Οκτωβρίου 2012.

Ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Εποπτικού Συμβουλίου
Γεώργιος Ιορδανίδης
Επίκουρος Καθηγητής Π.Τ.Δ.Ε. Φλώρινας
Η Σχολική Σύμβουλος

Όλγα Μούσιου-Μυλωνά
Ο Διευθυντής του Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας
Κίμων Σαββάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.