Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ξεκίνησε η μεγάλη Εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού- Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον των εκθετών



Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον εμπόρων-εκθετών από ολόκληρη την Ελλάδα ξεκίνησε η εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού η οποία θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 2 Οκτωβρίου με εκατοντάδες προϊόντα κάθε είδους, ψησταριές και Λούνα Παρκ, αποτελώντας έναν σημαντικό εμπορικό και κοινωνικό θεσμό για την ευρύτερη περιοχή.
Περισσότεροι από 400 μικροπωλητές καταλαμβάνουν τις 1300 θέσεις που έχουν παραχωρηθεί από το Δήμο Ορεστίδος με μια διαφορετική διαρρύθμιση φέτος, η οποία αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρηστική και  λειτουργική, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το αντίτιμο ενοικίασης μειώθηκε κατά 15%, δηλαδή επανήλθε στα επίπεδα του 2005.
Έτσι, οι παράγκες που έχουν οριστεί για τα εμπορικά καταστήματα είναι κατά 180 λιγότερες σε σχέση με άλλες χρονιές, κάτι που ικανοποιεί και ένα πάγιο αίτημα των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Άργους Ορεστικού.
Στο χώρο υπάρχουν ντουζιέρες και χημικές τουαλέτες για την εξυπηρέτηση των εκθετών και των επισκεπτών, ενώ συνεχής θα είναι η παρουσία της αστυνομίας σε συνδυασμό και με τα μέλη εταιρείας ιδιωτικής ασφάλειας (security) που θα εποπτεύει το χώρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.