Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Μαδαγασκάρη 3: Οι Φυγάδες της Ευρώπης (Madagascar 3: Europe`s Most Wanted)



Η γνωστή και μη εξαιρετέα παλιοπαρέα του Ζωολογικού Κήπου, που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι, αγωνίζεται και σε αυτήν την ταινία, προκειμένου να φτάσει. (πού αλλού;) στη Νέα Υόρκη!!!
Ο Άλεξ το λιοντάρι, ο Μάρτι η ζέβρα, ο Μέλμαν η καμηλοπάρδαλη και η Γκλόρια ο ιπποπόταμος ακόμα προσπαθούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους και φυσικά, από την τρίτη αυτή απόπειρά τους, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα λεμούρια, ο Βασιλιάς Τζούλιαν, ο Μορίς και οι ανεκδιήγητοι, αλλά τρισχαριτωμένοι, τζέιμς μποντικού ύφους Πιγκουίνοι!!!
Έτσι, όλοι μαζί ταξιδεύουν ανά την Ευρώπη, έχοντας βρει και την τέλεια κάλυψη,: ένα τσίρκο σε περιοδεία το οποίο, μάλιστα, οι φίλοι μας φτιάχνουν στα μέτρα τους, δηλαδή σε στιλ Μαδαγασκάρης! Στο κατόπι τους βρίσκεται η δαιμόνια αστυνομικός Σαντέλ Ντι Μπουά που τους καταδιώκει, ελπίζοντας να εμπλουτίσει τη συλλογή της και με ένα κεφάλι λιονταριού!
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!
ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/10: 17.30 & 19.30
ΚΥΡΙΑΚΗ 14/10: 17.30 & 20.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 15/10: 19.00 & 22.00
ΤΡΙΤΗ 16/10: 21.00

Κινούμενα Σχέδια | 85'
Σκηνοθεσία: Τομ ΜακΓκαρθ, Έρικ Ντάρνελ, Κόνραντ Βέρνον
Ακούγονται οι φωνες των: Σπύρου Ζουπάνου, Γεράσιμου Γενατά, Πέτρου Δαμούλη, Κατερίνα Γκιργκίς, Θάνου Καλλίρη, Φώτη Πετρίδη, Θανάση Κουρλαμπά, Ορέστη Ανδρεαδάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.