Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Πανικός επικρατεί στον συνδυασμό Κωνσταντινίδη – Τσώκα – Παπασωτηρίου



Πανικός επικρατεί στον συνδυασμό  Κωνσταντινίδη – Τσώκα – Παπασωτηρίου. Επειδή δεν μπορούν να συμπληρώσουν τον συνδυασμό έχουν ξεκινήσει να υπόσχονται διάφορους διορισμούς σε ανύπαρκτες θέσεις και έχουν βάλει και τους ιδιοκτήτες των λιγνιτωρυχείων Αχλάδας να απειλούν τον κόσμο ότι θα τους διώξουν από την δουλειά.   

Ας μας πουν λοιπόν γιατί μέχρι σήμερα ο Βουλευτής δεν διόρισε κανέναν. Μήπως δεν μπορούσε; Αφού οι διορισμοί γίνονται με ΑΣΕΠ πως θα διορίσει τώρα; Μάλλον τους αρέσει να κοροϊδεύουν τον  κόσμο. Τα τερτίπια αυτά της σχολής Παπαθανασίου  σήμερα στον κόσμο δεν περνάνε. Οι Φλωρινιώτες πλέον δεν τρώνε κουτόχορτο, αρκετά χρόνια τους κορόιδευαν.
Ποιος απειλεί αλήθεια τους εργαζόμενους στα ορυχεία ΑΧΛΑΔΑΣ;
Από σχόλια  και καταγγελίες που γίνονται και ακούγονται έξω, ο κ. Παυλίδης που είναι γαμπρός του Ρόζα και κουμπάρος του Στάθη, μαζί με την γυναίκα του έχουν ξαμοληθεί και απειλούν διάφορους εργαζόμενους των ορυχείων ότι αν δεν μπουν υποψήφιοι με τον Στάθη θα τους απολύσουν από την δουλειά ή αν δεν πάρουν την ταυτότητά τους πίσω σε περίπτωση που έχουν μπει υποψήφιοι με τον Βοσκόπουλο πάλι θα τους απολύσουν.
Με ποιο δικαίωμα τρομοκρατούν τον κόσμο;
Ο μόνος που μπορεί να απολύσει κόσμο είναι ο ΑΚΤΩΡΑΣ, γιατί οι άλλοι είναι απλώς Δούλοι του ΑΚΤΩΡΑ.
Ίσως ο ΑΚΤΩΡΑΣ θα πρέπει να επιληφθεί του θέματος και να  παρέμβει.
Και ως πότε η οικογένεια Ρόζα θα λυμαίνεται  τον ορυκτό πλούτο της ΑΧΛΑΔΑΣ, ως πότε θα παίρνει χρήματα η συγκεκριμένη οικογένεια σαν μεσάζοντες  (ντ……….ες), χρήματα  που ανήκουν στον ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΧΛΑΔΑΣ.
Δεν είναι καιρός να ξεσηκωθούν οι κάτοικοι και ο δήμος και να διεκδικήσουν αυτά τα οποία τους ανήκουν; ως πότε θα είναι ΔΟΥΛΟΙ;
Μην μασάτε κουτόχορτο στείλτε τους σπίτι. Να γλυτώσει όλος ο Νομός.

Αναδημοσίευση από: http://anapodoi.blogspot.gr/2014/04/blog-post_1993.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.