Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Έκτακτη σύσκεψη για την προκλητική και άνιση μεταχείριση μέσω επιλεκτικών χρηματοδοτήσεων


Έκτακτη σύσκεψη των τοπικών φορέων συγκάλεσε στο Δημαρχείο Αμυνταίου ο Δήμαρχος, κ. Μάκης Ιωσηφίδης, με στόχο τη συλλογική και έντονη καταγγελία των επιλεκτικών χρηματοδοτήσεων και της κατάφορης αδικίας σε βάρος του Νομού Φλώρινας, αλλά και την οργάνωση του τρόπου αντίδρασης.
Στη σύσκεψη, εκτός από τον Δήμαρχο Αμυνταίου, συμμετείχαν ο νεοεκλεγείς Βουλευτής κ. Νίκος Σαμαράς, οι Δήμαρχοι Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος και Πρεσπών κ. Βασίλης Τσέπας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης κ. Γιάννης Αντωνιάδης, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων του Νομού. Ο Βουλευτής κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης επικοινώνησε τηλεφωνικά από την Αθήνα εκφράζοντας την απόλυτη συμφωνία και συμπαράστασή του στις προσπάθειες των φορέων της περιοχής.
Ο Δήμαρχος Αμυνταίου ζήτησε και τη συνδρομή του Δικηγορικού Συλλόγου, που ανταποκρίθηκε άμεσα και πρόθυμα, σε περίπτωση που μπορούν να διεκδικηθούν και με νομικό τρόπο τα δίκαια αιτήματα της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.
Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει μείζον πολιτικό ζήτημα και η προσπάθεια των τοπικών φορέων δεν θα σταματήσει στην απλή καταγγελία, αλλά θα υπάρξει συνέχιση της διεκδίκησης.
Αμύνταιο, 12 Μαΐου 2012
Γραφείο Τύπου Δήμου Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.