Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις Πολιτιστικά Δρώμενα 2012


Ξεκίνησαν την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2012 οι εκδηλώσεις Πολιτιστικά Δρώμενα 2012 του Δήμου Φλώρινας, στο χώρο του Νέου Πάρκου, με το 4ο Φεστιβάλ τραγουδιού Φλωριναίων καλλιτεχνών.
Την έναρξη των εκδηλώσεων κήρυξε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, ενώ παρόντες μεταξύ άλλων στην εκδήλωση ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιάννης Αντωνιάδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Νάσος Μπέλτσος και η επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Όλγα Μούσιου.

Ο κ. Δήμαρχος χαιρετίζοντας την εκδήλωση είπε:
«Οι φετινές εκδηλώσεις φιλοδοξούμε να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των συνδημοτών μας, των ομογενών μας καθώς και των επισκεπτών της πόλης μας την περίοδο αυτή. Και αυτό, γιατί οι εκδηλώσεις αποτελούν προτάσεις των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου μας.
Στόχος μας είναι η ανάδειξη του τοπικού μας πολιτισμού, η προβολή και αξιοποίηση του.
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 17 Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν στις 02 Σεπτεμβρίου 2012. Θα αναπτυχθούν σε οκτώ κεντρικά σημεία της πόλης μας, με άξονα φυσικά το ποτάμι μας, το Σακουλέβα.
Τα βασικά χαρακτηριστικά των φετινών εκδηλώσεων είναι   η ποιότητα, η πλατειά συμμετοχή και ο εθελοντισμός.
Το σύνολο σχεδόν των πολιτιστικών συλλόγων με 400 εθελοντές, συμμετέχουν στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων. Γι’ αυτό και το κόστος τους μειώθηκε θεαματικά.
Καλώ τους συνδημότες μου αλλά και τους φίλους του Δήμου μας να κάνουν με τη συμμετοχή τους και πάλι δική τους υπόθεση τις εκδηλώσεις πολιτιστικά Δρώμενα 2012,  ευχόμενος σε όλες και όλους να περάσουν ευχάριστα».
Το ίδιο βράδυ ο κ. Βοσκόπουλος, παρευρέθηκε στα Πάτα..το βήματα της παράδοσης 2012, στην Τοπική Κοινότητα Αμμοχωρίου, όπου παρακολούθησε μαζί με πλήθος κόσμου χορευτικά συγκροτήματα από τη Φλώρινα και την Έδεσσα.
Στο χαιρετισμό του ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους μια καλή βραδιά και επανέλαβε ότι ο Δήμος Φλώρινας θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους κατοίκους του Αμμοχωρίου και να τους βοηθάει με κάθε μέσο.
Τα Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου συνεχίζονται με το 4ο Φεστιβάλ τραγουδιού Φλωριναίων καλλιτεχνών, ενώ στους χώρους του ποταμού Σακουλέβα ξεκίνησαν και οι εκθέσεις καλλιτεχνών.
Φλώρινα, 18-08-2012
Δελτίο Τύπου Δήμου Φλώρινας 

 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.