Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Ηπειρωτών Φλώρινας "Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ"



ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ,ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΧΟΡΟ,
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΚΑΛΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΜΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΟΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ.
 ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ κα. ΚΟΛΩΝΗ ΗΡΑ & κ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ κ.ΜΠΑΜΠΑΚΟ ΠΑΥΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ κα.ΚΟΚΚΙΝΙΔΟΥ ΒΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ  ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ.                                                                    Για το Δ.Σ.
ο Πρόεδρος                                                      ο Γεν.Γραμματέας
Καλδάνης Κων/νος                                                                           Παρδάλης Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.