Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων στο Δήμο Πρεσπών



Ολοκληρώθηκε σήμερα από το Δήμο Πρεσπών η δωρεάν διανομή τροφίμων στο πλαίσιο του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το έτος 2012, για τους ορεινούς δήμους της χώρας.
Συνολικά διανεμήθηκαν σε περισσότερους από 300 δικαιούχους (άποροι και άτομα με χαμηλά εισοδήματα που υπέβαλλαν σχετικές αιτήσεις την άνοιξη του 2012) πέντε είδη τροφίμων και συγκεκριμένα, περισσότερα από 1150 κιλά μακαρόνια, 300 κιλά φέτα Π.Ο.Π., 1600 κιλά ρύζι, 180 κιλά γραβιέρα Κρήτης Π.Ο.Π. και 470 λίτρα εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου.
Ο Δήμαρχος Πρεσπών κ. Βασίλειος Τσέπας δήλωσε:
«Αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για τους ασθενέστερους δημότες μας υλοποιήσαμε το συγκεκριμένο πρόγραμμα για πρώτη φορά στο Δήμο μας, διανέμοντας τρόφιμα εξαιρετικής ποιότητας στα σπίτια των δικαιούχων. Ευχαριστώ για τη συνεργασία τους στην υλοποίηση του προγράμματος τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Φλώρινας. Ελπίζω το 2013 να μοιράσουμε πολλαπλάσιες ποσότητες τροφίμων και προς αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθεί όλος ο μηχανισμός του Δήμου μας, καλώντας ξανά τους δημότες να υποβάλλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά». 
Λαιμός, 17 Ιανουαρίου 2013
Δελτίο Τύπου Δήμου Πρεσπών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.