Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμυνταίου


Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου 16 Ιανουαρίου 2013 ημέρα Τετάρτη  και ώρα  18:00  σε τακτική συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου  με θέματα  ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:
1.                  Συζήτηση και λήψη απόφασης για την Μετεγκατάσταση της Τοπικής Κοινότητας Αναργύρων Δήμου Αμυνταίου.
2.                  Αποδοχή παραίτησης και αντικατάσταση μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμυνταίου.
3.                  Ορισμός επιτροπής από δημοτικούς συμβούλους για τον έλεγχο των εβδομαδιαίων λαϊκών αγορών .
4.                   Ορισμός δύο δημοτικών συμβούλων με  αναπληρωτές  ως μελών επιτροπής για την παραλαβή έργων αξίας μέχρι των 5.869,41€ για το έτος 2013.
5.                  Ορισμός ενός δημοτικού συμβούλου με αναπληρωτή του ως μελών επιτροπής για την παραλαβή έργων αξίας άνω των 5.869,41€ για το έτος 2013.
6.                  Ορισμός ενός δημοτικού συμβούλου για την επιτροπή παραλαβής προμηθειών, για το έτος 2013.
7.                  Συγκρότηση τριμελούς επιτροπής από δημοτικούς υπαλλήλους με αναπληρωματικά μέλη (ΕΚΠΟΤΑ), για τη διενέργεια διαγωνισμών προμηθειών, αξιολόγηση αποτελεσμάτων διαγωνισμών και απευθείας ανάθεσης προμηθειών για το έτος 2012.
8.                  Συγκρότηση τριμελούς επιτροπής με αναπληρωτές  για την επίλυση φορολογικών διαφορών και αμφισβητήσεων για το έτος 2013.
9.                  Συγκρότηση τριμελούς επιτροπής από δημοτικούς υπαλλήλους με αναπληρωτές  για την παραλαβή προμηθειών (ΕΚΠΟΤΑ) για το έτος 2013.
10.              Ορισμός δύο δημοτικών συμβούλων που θα προβαίνει στην σύνταξη έκθεσης εκτίμησης και καταμέτρησης σε κάθε εκποιούμενο και εκμισθωμένο ακίνητο του Δήμου για το έτος 2012.
11.              Ορισμός επιτροπής ελέγχου εισαγομένων ζώων στις βοσκές για το έτος 2013.
12.              Ορισμός διμελούς οργάνου από υπαλλήλους με αναπληρωτές για την διενέργεια ελέγχου των ψυχαγωγικών τεχνικών παιγνίων για το έτος 2013.
13.              Ορισμός διμελούς οργάνου από δημοτικούς συμβούλους με  αναπληρωτές   για τη σφράγιση καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
14.              Ορισμός δημοτικών συμβούλων ως μέλη της επιτροπής βεβαίωσης καλής εκτέλεσης υπηρεσιών (εργασιών και μεταφορών) ποσού έως 2.934,70€.
15.              Ορισμός ενός δημοτικού συμβούλου ως μέλος της επιτροπής βεβαίωσης καλής εκτέλεσης-ΠΔ 28/80.
16.              Ορισμός ενός εκπροσώπου του Δήμου, ως υπόλογου για τα έργα και τις μελέτες που χρηματοδοτούνται από τον Ειδικό Ανταποδοτικό Πόρο της ΔΕΗ (παραλαβή επιταγών, πιστοποιήσεων κλπ.)
17.              Ορισμός μελών για την Δημοτική Επιτροπή Παιδείας.
18.              Συγκρότηση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας.
19.              ΄Εγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής  του έργου «Κατασκευή νέων κοιμητηρίων Αμυνταίου»
20.              Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης έργου (καθεστώς οριακής προθεσμίας) και επιβολής ποινικών ρητρών για το έργο «΄Υδρευση Αμυνταίου» του Δήμου Αμυνταίου.
21.              ΄Εγκριση τοποθέτησης σταθμών μέτρησης Ατμοσφαιρικής ρύπανσης από τη ΔΕΗ ΑΕ στις ΤΚ Φιλώτα και Αναργύρων.
22.              Συζήτηση και λήψη απόφασης για την προμήθεια γεωργικού ελκυστήρα πολλαπλών χρήσεων.
23.              Συζήτηση και λήψη απόφασης για ΄Ιδρυση Νέων Ειδικοτήτων στο 1ο ΕΠΑΛ Αμυνταίου.
Με τιμή
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Λιάσης Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.