Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Σαν σε προπόνηση ο Αμύντας στους ΄΄8΄΄ του κυπέλλου Ελλάδος



Εύκολο απόγευμα πέρασαν οι παίκτριες Αμύντα στην Κατερίνη, καθώς συνέτριψαν το Ορφέα με 9-35 και προκρίθηκαν πανηγυρικά στους 8 του κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα αντιμετωπίσουν στη Θεσ/νίκη τον Παναθλητικό, σε ημερομηνία που θα ορίσει η Ο.Χ.Ε.

Η νεανική ομάδα της Πιερίας δεν πρόβαλε καμία αντίσταση απέναντι στο συγκρότημα του Νίκου Γιώσκου, ο οποίος είδε με ικανοποίηση όλες τις παίκτριες του να χρίζονται σκόρερ.
Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής, καθώς η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν μεγάλη, με τον Αμύντα να δείχνει τις αμυντικές του αρετές δεχόμενος μόλις 4 τέρματα στο Α ημίχρονο (4-21) και 5 στο Β ημίχρονο (5-14).
Ο Νίκος Γιώσκος, χρησιμοποίησε ελάχιστα τον βασικό κορμό της ομάδας και έδωσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στις υπόλοιπες παίκτριες, με την Μπάντη να αναδεικνύεται πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης με 5 τέρματα.
Η παίκτρια του Αμύντα Αγάπη Γαλμπάδη σχολίασε: « Το 2013 ολοκληρώνεται ιδανικά για τον Αμύντα, με την πρόκριση στους ΄΄8΄΄ του κυπέλλου Ελλάδος και φυσικά το πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.  
Βέβαια όλα αυτά δεν θα τα πετυχαίναμε χωρίς την αρωγή και την στήριξη των χορηγών και των φιλάθλων μας.
Εκ μέρους όλης της ομάδας, Εύχομαι στον κόσμο καλές γιορτές και καλή χρονιά».   
5λεπτα: 1-3, 1-7, 1-11, 1-15, 3-19, 4-21 (ημχ.), 4-22, 4-24, 4-26, 6-28, 8-32, 9-35
Διαιτητές: Ευθυμιάδου- Σιδηροπούλου
ΟΡΦΕΑΣ (Βασιλική Τσιάμα): Στρόγγυλου, Κυριάκου, Δαβάκου, Τσίκου Σ. 4, Τσίκου Μ. 1, Ζάχου 1, Ελεζάι, Τσίμα 1, Τσιώκα, Κουτζιμάνη, Ιωαννίδου 1, Μαργαρίτη, Ζαβαντία, Πετρώτου 1.
Δίλεπτες Αποβολές: 2 ,  Πέναλτι: 1/1
ΑΜΥΝΤΑΣ (Νίκος Γιώσκος): Κόρρα (τφ), Τσοτσουλάκη 2, Μπάντη 5, Γεωργιάδου 1, Σκόδρα Τζ. 2, Ρακοπούλου 3, Γαλμπάδη 2, Μίλασιτς 3, Τσιομπάνου 3, Ταϊρίδου (τφ), Σκόδρα Τ. 3, Συζίνου 4, Βαφειάδου 2, Νούσια 3, Κωτσοπούλου 2.
Δίλεπτες Αποβολές: 5,   Πέναλτι: 2/3
ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΗΣ Β ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ – ΟΡΜΗ ΠΑΤΡΩΝ
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
Α.Ο.ΚΟΖΑΝΗΣ – Π.Α.Ο.Κ.     42-15
ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ – ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.