Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Παρουσίαση του συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» παρουσία πλήθους κόσμου



Στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου «Μίμης» στην Τοπική Κοινότητα Αμμοχωρίου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 04 Μαΐου 2014 η παρουσίαση του συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» του Δημάρχου Φλώρινας και υποψήφιου Δημάρχου κ. Γιάννη Βοσκόπουλου.

Η παρουσία του κόσμου ήταν δυναμική και μαζική, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο πολιτικής συγκέντρωσης των τελευταίων χρόνων στη Φλώρινα. Και αυτό αποτελεί μήνυμα νίκης για τις εκλογές τις 18ης Μαΐου.


Τη σημαντική αυτή εκδήλωση-παρουσίαση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας, κ. Ηλιάδης Δημήτρης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας, κ. Ευαγγέλου Χρήστος, ο Περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας κ. Αντωνιάδης Γιάννης, ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας κ. Βόσδου Σωτήρης, ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής κ. Στεργίου Νίκος, ο τέως Βουλευτής και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ. Μποντζίδης Χαράλαμπος, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Δυτικής Μακεδονίας κ.κ. Κωνσταντίνου Γιάννης, Λιασόπουλος Γιώργος, Μίσκας Γιάννης, Μπάρα-Κωνσταντάκου Υβόννη, Ναλπαντίδου Βιβή. Πριν την ομιλία του κ. Βοσκόπουλου, αναγνώστηκε επιστολή του πολιτευτή και μέλους του Δ.Σ. της ΔΕΗ ΑΝ κ. Κουλίδη Γιώργου, με την οποία εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στην υποψηφιότητα του κ. Βοσκόπουλου.
Κατά την ομιλία του, ο Δήμαρχος Φλώρινας και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιάννης Βοσκόπουλος είπε:
«Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη σημερινή σας παρουσία στην πρώτη δημόσια εμφάνιση του συνδυασμού μας «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ».
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στον συνδυασμό μας.
Αυτήν την εμπιστοσύνη να είστε βέβαιοι ότι δεν πρόκειται ποτέ να την προδώσουμε. Είναι όρκος τιμής για μένα και τους άξιους υποψήφιους του συνδυασμού μας.
Είμαστε εδώ όλοι μαζί, να διατρανώσουμε για άλλη μια φορά πως μαζί θα συνεχίσουμε την πορεία προς τα μπρος.
Μαζί θα συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε, με πίστη και αποφασιστικότητα, κόντρα στη στείρα αντιπαράθεση.

Συνδημότισσες – συνδημότες,
Με μόνη κινητήρια δύναμη την αγάπη μας για τον τόπο, οι συνεργάτες µου κι εγώ, είμαστε παρόντες σ’ αυτήν την εκλογική αναμέτρηση. Και πιστεύουμε ότι, με τη βοήθεια και τη στήριξή σας, θα την κερδίσουμε. Μπορεί και πρέπει ν’ ανοίξουμε οριστικά το δρόμο προς το μέλλον.
Έχουμε έναν συνδυασμό πολυσυλλεκτικό και πολυφωνικό. Ξεκινάμε από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, με σεβασμό στην πολιτική αυτονομία του καθένα και της καθεμιάς. Μας συνδέει όμως η αγάπη για τον τόπο μας και η διάθεση για προσφορά στους συμπολίτες μας.
Αυτό μάθαμε να κάνουμε ως άνθρωποι της  αυτοδιοίκησης, αυτό κάνουμε τώρα, αυτό θα κάνουμε και στο μέλλον.
Ποτέ δε βάλαμε ταμπέλες.
Ποτέ δε φορέσαμε φερετζέ, για να παριστάνουμε κάποιους άλλους. Είμαστε πάντα οι ίδιοι.
Ποτέ δεν υποκύψαμε στις όποιες κομματικές διαθέσεις.
Στην κρίσιμη επιλογή ανάμεσα στα συμφέροντα του τόπου μας και στις αποφάσεις της κυβέρνησης, ταχθήκαμε πάντα με τους συμπολίτες μας και υποστηρίξαμε σταθερά τα συμφέροντα του τόπου και των συμπολιτών μας.
Αυτοί που με τις αποφάσεις τους ρήμαξαν τον τόπο μας και οδήγησαν τους πολίτες στην εξαθλίωση, παίζουν σήμερα τον ρόλο του σωτήρα.
Αυτοί είναι υπεύθυνοι
- για τη μείωση των τμημάτων που λειτουργούσαν στο πανεπιστήμιό μας και το ΑΤΕΙ και βέβαια και τον αριθμό των φοιτητών, πλήγμα για την τοπική μας οικονομία.
-για το  κλείσιμο της Τράπεζας Ελλάδος, δημιουργώντας προβλήματα στις συναλλαγές.
- για το  κλείσιμο στρατοπέδων και μείωσης του αριθμού του στρατού, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.
- για την αύξηση της τιμής του πετρελαίου χωρίς να σκεφτούν ότι ο μισός χρόνος είναι χειμώνας και με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.
- για το  κλείσιμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και δημιουργώντας στρατιές ανέργων.
- Για τη μείωση των μισθών.
- Για τη μείωση των συντάξεων.

Σ’ όλα αυτά, συνδημότισσες  και συνδημότες, οι θέσεις μας, ως Δημοτική Αρχή αλλά και ως πρόσωπα, ήταν ξεκάθαρες και αμετακίνητες.

Φίλες και φίλοι,

Στη διάρκεια της θητείας μας προσπαθήσαμε πολύ για το καλύτερο και πήγαμε καλά μέσα σ’ αυτό το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που δημιουργεί και κοινωνικές εκρήξεις.
Το σύνολο σχεδόν των αποφάσεων του Δημοτικού μας Συμβουλίου ήταν ομόφωνες. Κι αυτό καταδεικνύει τη δημοκρατική λειτουργία μας και φυσικά την απουσία ουσιαστικής αντιπολίτευσης, γιατί δεν υπήρχε αντικείμενο αντίδρασης.
-Ως Δήμος αντιμετωπίσαμε το μεγάλο ζήτημα της προσαρμογής των Καποδιστριακών Δήμων στον Καλλικράτη, σ’ ένα Δήμο με έλλειψη υποδομών. Προσπαθήσαμε πολύ και η προσαρμογή έγινε σχετικά γρήγορα και σήμερα λειτουργούμε απρόσκοπτα, εξυπηρετώντας τον πολίτη χωρίς ταλαιπωρίες.

Με σχέδιο, προγραμματισμό, μεθοδικότητα και πολλή δουλειά κάναμε έργα που πολύ τα θεωρούσαν ακατόρθωτα.
Ο οικονομικός μας απολογισμός είναι ένα πολυσέλιδο κείμενο στους τομείς της αναπτυξιακής και κοινωνικής πολιτικής, στις αστικές παρεμβάσεις και σε δράσεις που δείχνουν την έγνοιά μας για τον πολίτη, τους νέους, την ανεργία.
Δεν μπορώ όμως να μην αναφερθώ σε ορισμένα από αυτά, για να δούμε ενδεικτικά τα αποτελέσματα της δουλειάς μας, αυτά τα 3,5 χρόνια που μας εμπιστευτήκατε για τη δημοτική αρχή.
-Μόνο από τα προγράμματα που εφαρμόσαμε για την ανεργία απασχολήσαμε πάνω από 750 άτομα με δίμηνες, πεντάμηνες, οχτάμηνες και είκοσι επτάμηνες συμβάσεις.        
-Εφαρμόσαμε προγράμματα διανομής τροφίμων σε άπορους συμπολίτες μας.
-Μειώσαμε την τιμή  του νερού στους λογαριασμούς της Δ.Ε.Υ.Α.Φ. πάνω από 40%, ενέργεια που συνέβαλε ουσιαστικά στη μείωση των δαπανών των νοικοκυριών, η οποία υπήρξε και προεκλογική μας δέσμευση το 2010.
Διατηρώντας ταυτόχρονα την ίδια τιμή στις Τοπικές μας Κοινότητες. Είμαστε υπερήφανοι που το πετύχαμε αυτό για τους συμπολίτες μας.
-               Για να ανακουφίσουμε ακόμα περισσότερο τους συμπολίτες μας και να συμβάλουμε ουσιαστικά στη μείωση των δαπανών των οικογενειών τους, ζητήσαμε επιτακτικά από τους αρμόδιους Υπουργούς, την παροχή δωρεάν ηλεκτρικής ενέργειας στα νοικοκυριά του Δήμου μας και την πληρωμή τους από τον τοπικό πόρο, μετακυλώντας τον στη ΔΕΗ.
Πολλοί, κατέχοντας αξιώματα, τότε μας ειρωνεύτηκαν.
Την πρόταση όμως αυτή έλαβε σοβαρά το Υπουργείο Ενέργειας, αφού ήταν το ερέθισμα για την εφαρμογή του κοινωνικού τιμολογίου σε όλη τη χώρα.  
-Αντικαταστήσαμε αγωγούς αμιαντοτσιμέντου μήκους 10,6 χιλιομέτρων, προστατεύοντας την υγεία των συμπολιτών μας.
-Κατασκευάσαμε το εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης της Μελίτης προϋπολογισμού 3.167.647 ευρώ.
-Κατασκευάσαμε τη γέφυρα του Αρμενοχωρίου, έργο προϋπολογισμού 340.223 ευρώ, στην αρχή ακόμα της θητείας μας. Πρόκειται για ένα έργο που ταλαιπωρούσε για αρκετά χρόνια τους συμπολίτες μας και αποτελούσε δίκαιο αίτημά τους.
-Προχωρούμε με γοργούς ρυθμούς στην ανάπλαση του ποταμού Σακουλέβα
από το ύψος του Πεταλωτηρίου μέχρι το 2ο Δημοτικό Σχολείο και από τον Αριστοτέλη μέχρι την πλατεία Δικαστηρίων συνολικού μήκους 1500 μέτρων και προϋπολογισμού 2.057.819 ευρώ, βελτιώνοντας έτσι την αισθητική του χώρου.
Υλοποιήσαμε  μελέτες για την ανάπλαση του ποταμού Σακουλέβα από τα δικαστήρια μέχρι τον ζωολογικό κήπο. Με το έργο αυτό δημιουργούμε μια ενιαία ενότητα χώρου αναψυχής, μοναδικού σε ομορφιά στην καθημερινότητα του πολίτη, ο οποίος θα αποτελεί και πόλο έλξης για τους επισκέπτες μας.
-Αναπλάθεται ο χώρος πρασίνου και της παιδικής χαράς μπροστά από το χώρο του αρχαιολογικού μουσείου.
-Προχωρήσαμε στην ανάπλαση της οδού Μοναστηρίου, και σε λίγο καιρό οι συμπολίτες μας θα απολαμβάνουν τον περίπατό τους με ασφάλεια.
-Βελτιώνουμε την καθαριότητα της πόλης με την τοποθέτηση 7 κάδων συμπίεσης απορριμμάτων, ώστε με την τοποθέτηση και άλλων σε διάφορα σημεία της πόλης, να αλλάξουμε την όψη της και να μειώσουμε σημαντικά το κόστος καθαριότητας της πόλης. Οι κάδοι αυτοί συμπίεσης απορριμμάτων τέθηκαν σε λειτουργία τις προηγούμενες ημέρες.
Ταυτόχρονα βελτιώνουμε και την καθαριότητα στις Τοπικές Κοινότητες, με την αύξηση των δρομολογίων των απορριμματοφόρων. 
Να επισημάνω ότι είμαστε ο μοναδικός Δήμος στην Ελλάδα, του οποίου εγκρίθηκε η μελέτη για την τοποθέτηση κάδων συμπίεσης απορριμμάτων.
-Σύντομα τοποθετούνται και 80 ποδήλατα σε οκτώ σημεία της πόλης της Φλώρινας για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, που δε θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτοκίνητο στο εμπορικό κέντρο της πόλης.
-Αποκαθίσταται το παλαιό γυμνάσιο της Βεύης και διαμορφώνεται ο χώρος του για τη στέγαση του κέντρου περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, προϋπολογισμού 1.314.106 ευρώ.
-Καλύψαμε ανάγκες ασφαλτόστρωσης στη Φλώρινα και τις Τοπικές μας Κοινότητες ύψους 1.000.000 ευρώ.
-Μέσω του διασυνοριακού προγράμματος INTERREQ και των επιτυχών προτάσεων που υποβάλαμε, προχωρούμε στην αναβάθμιση του χώρου του πρώην Ζωολογικού κήπου σε επισκέψιμο χώρο για τους μικρούς μαθητές αλλά και για όλους τους συμπολίτες μας. Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 420.000 ευρώ.  
-Στο σημείο αυτό θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, καθώς οι προσπάθειές μας για την κατασκευή του έργου της ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.
Για τους «άπιστους Θωμάδες», αν ξεκίνησε ή όχι το έργο, έχω να σας πω πως ήδη η ανάδοχος εταιρία έστειλε τοπογραφικό συνεργείο το οποίο αποτύπωσε την όδευση, στα σημεία δηλαδή που θα τοποθετηθούν οι αγωγοί μεταφοράς ζεστού νερού για την τηλεθέρμανση.

Και  τα εγκαίνια του πολύ σημαντικού αυτού έργου θα γίνουν την ερχόμενη Τετάρτη 7-5-2014 στις 11 το πρωί, πίσω από τον βιολογικό της Φλώρινας και είστε όλοι προσκεκλημένοι.
Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο, αναπτυξιακό και περιβαλλοντικό, προϋπολογισμού περίπου 85.000.000 ευρώ.
Ένα έργο το οποίο θα συμβάλλει στη μείωση κόστους θέρμανσης για τους συμπολίτες μας σε ποσοστό που σύμφωνα με τις μελέτες θα ξεπεράσει το 60 %.
Για τους ανησυχούντες για το μέλλον της Τηλεθέρμανσης τους διαβεβαιώνω ότι η χρηματοδότηση του έργου είναι απολύτως διασφαλισμένη, καθώς και η ιδία συμμετοχή και πως στο τέλος του 2015 θα έχει ολοκληρωθεί το έργο.

Το χειμώνα του 2016, φίλες και φίλοι, η θέρμανσή μας θα είναι από την ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ. Ας αφήσουμε επομένως τις γκρίνιες και ας είμαστε χαρούμενοι και ευτυχείς για το ότι, στην πιο δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύει η χώρα μας, πετύχαμε αυτό που άλλοι ακόμα θα ονειρεύονται.

-Προχωράμε με γοργούς ρυθμούς για την ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ, ώστε και αυτή σύντομα να είναι χειροπιαστή πραγματικότητα.
Για τις υπόλοιπες Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας, θα δείτε στο πρόγραμμά μας ότι προχωράμε στην εκπόνηση μελετών τηλεθερμάνσεων με εναλλακτικές μορφές ενέργειας, όπως με βιομάζα αλλά και με χρήση του φυσικού αερίου.
-               Σε συνεργασία με το Υπουργείο προχωρούμε στην άρδευση του κάμπου Περάσματος, από τα φράγματα Τριανταφυλλιάς και Κολχικής, έκταση 55.000 στρεμμάτων
-               Προχωρούμε στη δημιουργία κτηνοτροφικών ζωνών για τη διευκόλυνση των κτηνοτρόφων της περιοχής μας.
Συνδημότισσες – συνδημότες,

Το αύριο του Δήμου μας χρειάζεται γνώσεις, εμπειρία, νέες ιδέες, θάρρος, αποφασιστικότητα και πάνω από όλα σωστό σχεδιασμό.
Ό,τι ακριβώς διαθέτει σήμερα ο συνδυασμός μας.
Ένας συνδυασμός που θα τιμήσει τους συμπολίτες μας, κάνοντας πραγματικότητα τα όνειρα και τις ελπίδες μας.
Γιατί σ’ εμάς τα κόμματα δεν καθορίζουν τις επιλογές μας.
Γιατί για μας ένα κόμμα υπάρχει: ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ του Δήμου Φλώρινας. Μας ενώνει ο  τόπος μας, οι πολίτες και η διάθεση για επίλυση των προβλημάτων.
- Για το συνδυασμό «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», το μεγάλο στοίχημα είναι να προσφέρουμε συνθήκες κοινωνικής συνοχής, οικονομικής ανάπτυξης, καινοτομίας, πολιτιστικής συνεργασίας και ποιότητας ζωής.
Ο στρατηγικός μας  στόχος είναι με τις διαφορετικότητές μας αλλά και τα κοινά μας προβλήματα, με τη συναντίληψη για τη λύση τους, να μπορέσουμε να κρατήσουμε τα παιδιά μας στον τόπο μας. 
Ακλόνητη πεποίθησή μας είναι ότι με τη δική σας βούληση και το νέο μας πρόγραμμα θα γίνει πράξη.
Γιατί εμείς δε λέμε λόγια.
Γιατί εμείς αποδείξαμε πως μπορούμε να σας κοιτάμε ίσια στα μάτια, με εμπιστοσύνη και σιγουριά. Γιατί εμείς σεβόμαστε τον ιδρώτα και τον κόπο του πολίτη. Γιατί εμείς προσπαθούμε για όλους εσάς.

Απόψε, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω το ψηφοδέλτιο μάχης και νίκης των εκλογών της 18ης Μαΐου.
Τα στελέχη του συνδυασμού μας είναι άξια στελέχη με πολύτιμη εμπειρία στα αυτοδιοικητικά πράγματα, μπολιασμένοι με νέο αίμα, νέους και νέες που έχουν όρεξη και μεράκι για δουλειά και προσφορά. Είναι στελέχη από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, με σπουδαία αυτοδιοικητική, κοινωνική και επαγγελματική διαδρομή.
Κι αυτό το μίγμα αποτελεί την εγγύηση, όχι μόνο για μια νικηφόρα πορεία αλλά και για αποτελεσματικότητα την επόμενη μέρα των εκλογών.
Με το δυναμικό αυτό και με τη δική σας στήριξη θα υλοποιήσουμε το νέο πρόγραμμά μας, το οποίο είναι στη διάθεσή σας αυτή τη στιγμή.

Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες μου,

Για μας πάνω απ’ όλα είστε εσείς!!!!!

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ!!
ΜΑΖΙ, για να βελτιώσουμε το σήμερα!
ΜΑΖΙ, για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο!
ΜΑΖΙ, όσοι ονειρευόμαστε το μέλλον των παιδιών μας!
ΜΑΖΙ να το σχεδιάσουμε!
ΜΑΖΙ να το υπογράψουμε μπροστά στις κάλπες!
ΜΑΖΙ με σας κι εγώ και όλος ο συνδυασμός μας!
Γεια σας και με τη νίκη!».

Ακολούθησε η παρουσίαση του νικηφόρου συνδυασμού, με τη σειρά που εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο Φλώρινας.



































3 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ.

    Α) ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΙΡΟΥΕΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΌΘΗΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤ’ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.
    ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ Τ.Ε.Ι. ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ,ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΡΑΤΟΥ,ΕΞΙΣΩΣΗ ΦΟΡΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ,ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΗΚΕΙ?ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ?ΠΟΙΑΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΙΧΕ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΤΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΑ ΕΤΗ?ΠΟΤΕ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΗ Δ.Ε.Η. ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ?ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΣΤΗΡΙΞΕΙ ΩΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ?ΑΥΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ‘Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΕ ΞΕΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΣΗΚΩΝΩΝ ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΛΑΒΑΡΟ ΓΙΑΤΙ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥΣΙΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΚΑΛΠΗ ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΧΑΝΕΙ .ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ?ΙΧΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.
    ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕ ΕΛΛΙΨΕΙΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ.ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΩΣ ΡΕΥΣΤΟ,ΚΑΠΟΥ 3.200.000 ΕΥΡΩ,ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΔΟΜΗ?ΤΟΤΕ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΕ ΨΙΘΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΠ.Ε.Κ.Α. ΚΑΝΟΝΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗ,ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΡΟ (ΚΟΙΤΑ ΑΝΤΙΘΕΣΗ),ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΟΡΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΣΑ ΝΟΣΟ ΧΩΡΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΧΕΙ.ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΡΕΥΜΑ ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΩΝ ΡΥΠΩΝ,ΚΑΤΙ ΕΥΡΩ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΦΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ. ……ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Α)
    Β) ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΑ ΕΞΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΗ Δ.Ε.Υ.Α.Φ. ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ,ΓΙΑ ΑΝ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ. Η ΔΕΥΑΦ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1983 ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ 80 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ.ΑΥΤΟ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ 30ΕΤΙΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 2013.Ο Κ.ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ,ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ.Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΙΩΣΕ ΤΟ 2011 ‘Η ΤΟ 2012 ΑΣ ΠΟΥΜΕ?ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΙΜΕΝΕ Η ΤΙΜΗ ΩΣ ΗΤΑΝΕ,ΟΥΤΕ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΩΘΗΚΕ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΡΓΑ ΕΤΟΙΜΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΚΠΟΝΗΜΕΝΩΝ,ΥΠΟΒΛΗΘΕΙΣΩΝ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΗΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΤΟΥ.Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΣΑΚΟΥΛΕΒΑ (ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ)ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΜΠΑΣΝΙΤΣΑΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΟΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΝΕΝΤΙΜΩΣ Ο Κ.ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ.ΑΛΛΟ ΚΑΠΕΛΩΜΕΝΟ ΕΡΓΟ Η ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ.Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟ ΧΩΡΟ,ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΑΡΜΕΝΟΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΛΕΤΗ ΕΤΟΙΜΗ.Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΜΕΣΩ ΘΗΣΕΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΥΠΗΡΞΕ Ο Κ.ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΟΥΚ ΟΛΙΓΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΥΤΟΥ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΗ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΩΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΡΟΥ Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ !!!
    ΜΗ ΛΗΣΜΟΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΣΑΚΜΑΚΗ ΣΤΗ ΜΕΛΙΤΗ,ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΠΕΛΩΝΕΙ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΥΔΡΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕΛΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΕΥΗΣ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.
    ΕΡΓΑ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΑ?ΟΙ ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΔΟΙ ΠΟΥ ΚΟΣΤΗΣΑΝ ΚΑΤΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ,’Η ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΕΝΟΥΣ,,ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΓΙΑ ΔΙΤΡΟΧΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΕΥΧΟΝΤΑΙ?ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΚΟΥΛΕΒΑ?ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΡΙΑ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΤΜΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟ.
    ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΑ ΕΡΓΑ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ‘Η ΑΛΛΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΚΟΥΤΣΑ ΑΛΛΑ 15ΑΡΙΑ,ΜΟΝΟ 15ΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΌΣΟ ΖΟΡΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΓΡΑΨΕΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ...

      Διαγραφή

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.