Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Εφήβων, Νεανίδων & Παίδων, Κορασίδων στις Πρέσπες


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Εφήβων, Νεανίδων & Παίδων, Κορασίδων στο Πατουλίδειο Αθλητικό Κέντρο των Πρεσπών.
Οι αθλητές και οι συνοδοί του έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την περιοχή ενώ ο Δήμαρχος Πρεσπών, κ. Βασίλειος Τσέπας, εξέφρασε την επιθυμία για τη μόνιμη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος στην περιοχή.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης βαρών, κ. Πύρρος Δήμας, δήλωσε πως η Ομοσπονδία έχει τη διάθεση να είναι συνεχώς στις Πρέσπες και θα το προσπαθήσει.
Την έναρξη των αγώνων κήρυξε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιώργος Δακής, το απόγευμα της Παρασκευής, ο οποίος χαρακτήρισε κορυφαίο αθλητικό γεγονός για την Περιφέρειά μας, τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
Για τη διοργάνωση του Πρωταθλήματος συνεργάστηκαν ο Δήμος Πρεσπών, η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών.
Ο Δήμαρχος Πρεσπών δήλωσε μετά την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος:
«Η Πρέσπα απέδειξε για ακόμα μια φορά, ότι μπορεί να φιλοξενεί διοργανώσεις υψηλού επιπέδου, με τον καλύτερο τρόπο. Ο Δήμος μας προσπαθεί στο όριο των δυνατοτήτων του, να διοργανώνει δράσεις που θα αναδείξουν την περιοχή και θα βελτιώσουν το επίπεδο ζωής των κατοίκων, κυρίως των νέων. Πιστεύω ότι ο αθλητισμός είναι ένας δρόμος αρετής για τα νέα παιδιά και ο Δήμος μας θα προσπαθεί συνεχώς να δείχνει διεξόδους στους νέους».
Λαιμός, 14 Μαΐου 2012
Δελτίο Τύπου Δήμου Πρεσπών 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.