Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Συνελήφθη 24χρονος ημεδαπός για την ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε την 31-05-2012 στο Φιλώτα Φλώρινας- Αναζητούνται άλλοι δύο ημεδαποί


Σε συνέχεια του από 01-06-2012 δελτίου τύπου της Υπηρεσίας μας, με το οποίο γνωστοποιήθηκε η ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε σε βάρος δύο ημεδαπών στο Φιλώτα Φλώρινας, ανακοινώνεται ότι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν την 01-06-2012, εντός των ορίων του αυτοφώρου, στη Θεσσαλονίκη, έναν 24χρονο ημεδαπό, ο οποίος φέρεται ως ένας εκ των δραστών της ένοπλης ληστείας.
Συγκεκριμένα μετά από συντονισμένες έρευνες και αξιολόγηση στοιχείων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου και του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας προέκυψε ότι, ο 24χρονος συλληφθείς από κοινού με άλλους δύο ημεδαπούς διέπραξαν την ένοπλη ληστεία σε οικία στο Φιλώτα Φλώρινας. Ειδικότερα την 31-05-2012 εισήλθαν σε οικία, ιδιοκτησίας ζεύγους ημεδαπών, κατά τη διάρκεια που αυτοί απουσίαζαν, με σκοπό την κλοπή. Κατά την επιστροφή της παθούσας στο σπίτι της, οι δράστες με την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησαν, την έριξαν στο δάπεδο και αφού την δέσμευσαν και τη φίμωσαν με αυτοκόλλητη ταινία, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.650 €. Ακολούθως, επιστρέφοντας ο σύζυγος της παθούσας στην οικία, οι δράστες τον χτύπησαν και τράπηκαν σε φυγή.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του 24χρονου στη Θεσσαλονίκη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων (πένσες, κατσαβίδια, κάβουρες κ.α).
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.
Φλώρινα, 3 Ιουνίου 2012
Δελτίο Τύπου Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.