Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Προπόνηση ευρωπαϊκού επιπέδου το DrosopigiRace για τον Αντωνιάδη


Το  DrosopigiRace  επέλεξε για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του ο αθλητής της εθνική μας ομάδας Δημήτρης Αντωνιάδης μια εβδομάδα πριν από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα mountain bike στην Μόσχα.
Σε μια διαδρομή, που σύμφωνα με τις δηλώσεις του αθλητή της Nutrixxion, προσομοιάζει αγώνα ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τόσο για τα άριστης ποιότητας μονοπάτια και αναβάσεις όσο και  εξαιρετικό γεωγραφικό ανάγλυφο,  ο Αντωνιάδης αποδείχθηκε ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα ολοκληρώνοντας τον  σε 2.29.39.
Οι διαθέσεις του Έλληνα διεθνή φάνηκαν από την πρώτη στροφή  του αγώνα ανοίγοντας  μια διαφορά 2 λεπτών από τους Κάσπαρη ¨Βottecchia-Podilato.eu¨ και GobelmtbPreveza” .
Σε μία διαδρομή η οποία δεν συγχωρεί λάθη τακτικής ο Αντωνιάδης ολοκλήρωσε τον αγώνα έχοντας δημιουργήσει μια διαφορά 13 περίπου λεπτών από τον  2ο Gobel Sylvan και την έκπληξη του αγώνα Βουδούρη Ευριπίδη που τερμάτισε τρίτος.
Αξιοσημείωτη επίσης είναι η εμφάνιση του 16 χρόνου Μεταλλίδη Χρήστου “Bottecchia – Βέλος” που τερμάτισε 6ος στην γενική κατάταξη αποδεικνύοντας την άριστη τεχνική και φυσική του κατάσταση.
Τα σχόλια από όλους τους  συμμετέχοντες άκρως κολακευτικά τόσο για το επίπεδο της διοργάνωσης όσο και για την ποιότητα της διαδρομής.
Στην τελετή των απονομών και μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα κληρώθηκαν πλούσια δώρα από τους χορηγούς της διοργάνωσης Nutridiet, Bottecchia-Podilato.eu, κτήμα Καρανίκα και κτήμα Χρόνη.
Το Drosopigirace θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες και να ευχηθεί καλή επιτυχία στον Δημήτρη Αντωνιάδη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.    
Σε μια προσπάθεια επιστημονικής προσέγγισης των αθλητών, οι διοργανωτές σε συνεργασία με την διαιτολόγο/διατροφολόγο Έλενα Ζούμπου θα αναλύσουν τα αποτελέσματα των λιπομετρήσεων των αθλητών πριν και μετά τον αγώνα και θα γνωστοποιήσουν τα συμπεράσματα τους.  
Τέλος οι διοργανωτές του DrosopigiRace θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Δήμο Φλώρινας, τον ΣΟΧ Φλώρινας και την βιοτεχνία αναψυκτικών «Φλώρινας Δινάκη»  για την υλικοτεχνική  υποστήριξη, την εταιρία αναψυκτικών «One» καθώς και τον κ. Καρρά Στέλιο για την τροφοδοσία των αθλητών, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (τομέας Φλώρινας) και το Γ. Ν. Φλώρινας για την υγειονομική κάλυψη της διοργάνωσης και τέλος τον Κυνηγετικό Σύλλογο Φλώρινας και τους εθελοντές δικυκλιστές που βοήθησαν για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.  
Το DrosopigiRace θα ξανά...”κουράσει” στις  14 Οκτωβρίου 2012 με τον ήμι-μαραθώνιο (XCP) αγώνα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.