Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Διακρίσεις για το σκάκι του «Αριστοτέλη» – Διοργάνωση του Σχολικού Πρωταθλήματος Κεντροδυτικής Μακεδονίας

Τα θετικά αποτελέσματα στο Αγωνιστικό Πρωτάθλημα Σακακιού της Ένωσης Σκακιστών Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2012  όπου η ομάδα του Αριστοτέλη τερμάτισε 1η  στην Γ΄ εθνική διαδέχθηκαν άλλα θετικά αποτελέσματα στο Πρωτάθλημα Σκακιού Παίδων - Κορασίδων Κ.Δ. Μακεδονίας 2012.

Η Σκακιστική ομάδα του Αριστοτέλη κατετάγη στην 4η θέση στην κατηγορία, θέση η οποία κρίνεται ως ιδιαίτερα θετική αφού τερμάτισε μπροστά από άλλες ιστορικές ομάδες όπως είναι η ομάδα της Κατερίνης, η ομάδα του «Σκακιστάκου» Πτολεμαΐδας κ.α.
Στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος ο Αριστοτέλης βρέθηκε στις τελευταίες θέσεις της κατηγορίας μετά από ατυχή παιχνίδια με την ιδιαίτερα ισχυρή ομάδα των Γιαννιτσών (η οποία βγήκε και Πρωταθλήτρια) και την ομάδα της Ποντοκώμης.
Στην συνέχεια όμως γύρισαν τα αποτελέσματα και στην τελευταία αγωνιστική που διεξήχθη την Κυριακή στις 18-11-2012 νίκησε το «Σκακιστάκο» Πτολεμαΐδας (ισχυρή ομάδα που πρωταγωνιστή στο εφηβικό πρωτάθλημα και στο ανδρικό πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής).
Στο οργανωτικό κομμάτι ο Αριστοτέλης έβαλε ένα μεγάλο στοίχημα. Την διοργάνωση της τελικής φάσης του ομαδικού Σχολικού Πρωταθλήματος Σκακιού Κεντροδυτικής Μακεδονίας, η οποία θα γίνει στα τέλη Ιανουαρίου. Παιδιά από άλλες πόλεις όπως η Κατερίνη, Γιαννιτσά, Κιλκίς, Καστοριά, Έδεσσα κ.λπ. θα ‘ρθουν να συναγωνιστούν στην πόλη μας για να αναδείξουν τις καλύτερες Σχολικές Ομάδες Δημοτικών, Γυμνασίου και Λυκείου της Κεντροδυτικής Μακεδονίας.
Οι φωτογραφίες είναι από τις απονομές των Τοπικών Σχολικών Αγώνων που έγιναν τον Σεπτέμβριο του  2012 και διακρίνονται σε αυτές οι παρακάτω αθλητές Σκακιού του Αριστοτέλη: Σταθοπούλου Χριστιάννα, Παπαδημητρίου Μαρία, Σερταρίδου Κατερίνα, Σιώκης Λουκάς, Χατζητύπης Φίλιππος, Σταθόπουλος Νικόλας, Πραπαβέσης Θωμάς,Τζαραλής Γεώργιος και Παπαδόπουλος Ανδρόνικος.
ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"
FILEKPEDEFTIKOS SILLOGOS FLORINIS "O ARISTOTELIS"
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ | EST. 1941
Πλατεία 7 Ηρώων | 7 Heroon Sq., 
Φλώρινα, Ελλάς | Florina, Hellas | GR 53100 
Τ & F 23850 22754 - E aristotelisfsf@yahoo.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.