Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Νέα τιμολόγια της ΔΕΥΑΦ στις ξενοδοχειακές μονάδες

Με το Σύλλογο των ιδιοκτητών ξενοδοχείων, συναντήθηκε την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, συμμετείχε και η Διευθύντρια της ΔΕΥΑΦ κ. Ερμιόνη Αβραμοπούλου.
Κύριο θέμα συζήτησης ήταν η εξεύρεση ενός δικαιότερου τρόπου για την κατανομή των τελών ύδρευσης και αποχέτευσης. Λόγω των οικονομικών συγκυριών και της μη προσέλευσης επισκεπτών στη Φλώρινα, οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν δυσκολίες, στην αποπληρωμή χρεών τους προηγούμενων λογαριασμών, όπως επίσης και των νέων, που θα εκδοθούν το προσεχές διάστημα. Για τους παραπάνω λόγους, ζήτησαν ο τρόπος χρέωσης τελών αποχέτευσης να γίνεται έτσι που να μπορούν να τους καταβάλουν.
Ο κ. Δήμαρχος ζήτησε από την κ. Αβραμοπούλου να προβεί άμεσα στην εξεύρεση μεθόδου, ώστε να είναι πιο δίκαιη η χρέωση τελών αποχέτευσης προς τους ξενοδόχους της Φλώρινας, διότι είναι άδικο ένα ξενοδοχείο που έχει πληρότητα  5% να πληρώνει το τα ίδια χρήματα με ένα που έχει πληρότητα 80ή και 90%.
Ο Σύλλογος των ιδιοκτητών ξενοδοχείων ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για τις θετικές του θέσεις και αναμένουν, όπως συμφωνήθηκε από την 1η Ιανουαρίου 2013 την εφαρμογή ενός νέου τιμολογίου.
Φλώρινα, 21-11-2012
Δελτίο Τύπου Δήμου Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.