Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Αναπτυξιακό Συνέδριο Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για το Σχεδιασμό και την Κατάρτιση του Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της 5ης Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020



Σας προσκαλούμε στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για το Σχεδιασμό και την Κατάρτιση του Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της 5ης Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 16/04/2013, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του ξενοδοχείου «Παντελίδης»  στην Πτολεμαίδα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα καθώς και ο φάκελος του συνεδρίου θα αναρτηθούν τις επόμενες ημέρες στην ιστοσελίδα της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (www.pepdym.gr – Ενότητα 5η Προγραμματική Περίοδος).
Ο σχεδιασμός της περιφερειακής αναπτυξιακής στρατηγικής της Δυτικής Μακεδονίας για την προγραμματική περίοδο 2014-2020, αναδεικνύεται στην παρούσα οικονομική συγκυρία σε υψηλή προτεραιότητα όλων. Σημαντική παράμετρο επιτυχίας των διαδικασιών σχεδιασμού αποτελεί αναμφίβολα η ενεργός συμμετοχή και συνεργασία του συνόλου των τοπικών φορέων χάραξης Περιφερειακής πολιτικής, των κοινωνικοοικονομικών εταίρων, των ΜΚΟ, της ακαδημαϊκής κοινότητας και της κοινωνίας των πολιτών.
Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν οι Γενικές Κατευθύνσεις Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής 2014-2020, οι γενικές κατευθύνσεις της Περιφερειακής Αναπτυξιακής Στρατηγικής Δυτικής Μακεδονίας, οι απόψεις της ΕΕ για την αναπτυξιακή στρατηγική στη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020, οι τομεακές πολιτικές για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας καθώς επίσης και τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματα της μελέτης για την Περιφερειακή Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης της Δυτικής Μακεδονίας στη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020, που εκπονήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή/Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Πολιτικής.
Η ενεργή συμμετοχή σας θα συμβάλλει στον αποτελεσματικότερο αναπτυξιακό σχεδιασμό της Περιφέρειάς για τη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.