Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Επιβλητική νίκη οι Γυναίκες του Φιλώτα



Συντριπτική νίκη του Φιλώτα Μ.Π.Σ. με σκορ 44-13 επί της Ακαδημίας των Σπορ Φλώρινας στον αγώνα που έγινε το Σάββατο στην Φλώρινα. Σε γενικές γραμμές ήταν ένα εύκολο απόγευμα για τον Φιλώτα ο οποίος παρουσίασε μια καταπληκτική εικόνα, αντάξια της ποιότητας των παικτριών του αλλά και της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα.
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ δυνατά για τον Φιλώτα, ο οποίος κυριάρχησε και με φοβερό δίδυμο των Τσουτσουλάκη και Κατωτοικίδου να ανοίγει το σκορ και να πετυχαίνει το 4-0 στο 5ο λεπτό. Στην συνέχεια η εξαιρετική εμφάνιση των τερματοφυλάκων Ταϊρίδου και Παραστατίδου επέτρεψε στις αθλήτριες της Φλώρινας να βάζουν μόνο 1 γκολ ανά δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα το σκορ να διαμορφωθεί στο 15-4, στο 30ο λεπτό.
Στην συνέχεια ο Φιλώτας απέφυγε να χαλαρώσει, ανέβασε ακόμα περισσότερο την απόδοση του, με αποτέλεσμα με τέτοιο καταιγιστικό ρυθμό να αριστεύει σε όλα τα σημεία. Χαρακτηριστικό είναι τα 17(!) κλεψίματα, το συνολικό ποσοστό ευστοχίας που έφτασε το 85% και σε ορισμένες περιπτώσεις το ατομικό ποσοστό το 100% (Φυλάκη) καθώς και το ποσοστό επιτυχίας των αιφνιδιασμών που άγγιξε το 90%!! Στην άμυνα οι φιλοξενούμενες ήταν υποδειγματικές καθώς κατάφεραν να ανακόψουν όλες τις προσπάθειες της γηπεδούχου αποτελεσματικότατα, οδηγώντας την επίθεση της Φλώρινας σε συχνά λάθη. Έτσι το τελευταίο δεκάλεπτο διαμορφώθηκε σε έναν ευχάριστο ανταγωνισμό μεταξύ της τριάδας των Τσουτσουλάκη (14 γκολ), Κατωτοικίδου (14 γκολ) και Γκάτσιου (9 γκολ), για τον τίτλο του σκόρερ του αγώνα.
Από την μεριά του Φιλώτα δεν υπάρχουν υστερήσαντες και όλες οι αθλήτριες διακρίθηκαν πιάνοντας υψηλά στάνταρτ απόδοσης, με φυσικό επακόλουθο η ομάδα του Φιλώτα να παίξει ένα φανταστικό παιχνίδι, να εκτινάξει το τελικό σκορ στο 44-13 και να δείξει ότι πηγαίνει στο ντέρμπι με τον Αμύντα την άλλη εβδομάδα πολύ φορμαρισμένος και με το ηθικό στα ύψη.
Το Δ.Σ. του συλλόγου θέλει να εκφράσει την ευχαρίστησή του για την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας και να ευχηθεί στις αθλήτριες να έχουν παρόμοιες και ακόμα καλύτερες εμφανίσεις και στο μέλλον.
Συνθέσεις ομάδων:
Φιλώτας Μ.Π.Σ: (Λιότσκα Θ. – Κούπας Δ.) Ταϊρίδου Θ. (ΤΦ), Κλάζογλου Ε., Κατωτοικίδου Α. (14), Βογιατζή Μ., Γκάτσιου Α. (9), Τσουτσουλάκη Σ. (14), Παραστατίδου Σ. (ΤΦ), Φυλάκη Φ. (2), Χαριτοπούλου Ο. (3), Κεβρεκίδου Δ. (1).
Πέναλτι: 4/2 Δίλεπτες: 4
Ακαδημία των Σπορ Φλώρινας: (Ζέγας Σ.) Καζατζίδου Γ., Παπαδοπούλου Χ., Κωνσταντινίδου Β., Αγγελίδου Α., Παππά Δ., Χατζηευφραιμίδου Ε., Πασυαλίδου Α., Κοσμίδου Γ., Τυρσέλη Α., Κεβρεκίδου Σ.
Πέναλτι: 1/1 Δίλεπτες: 6
Δεκάλεπτα: 5-1, 11-2, 4-15 & 26-8, 32-11, 44-13.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.