Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Double απολαυστικός ο Αμύντας


Όπως ήταν αναμενόμενο η γυναικεία ομάδα του Αμύντα επικράτησε εύκολα  στο γήπεδο της του Φαίακα Κέρκυρας με σκόρ 34-17, σημειώνοντας την 15η διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα, γεγονός που αποτελεί ρεκόρ συγκομιδής βαθμών για τον σύλλογο στο πρωτάθλημα της Α2.

Στο αγωνιστικό μέρος οι παίκτριες του Νίκου Γιώσκου , χρειάστηκαν περίπου 20λεπτά για να βρουν να τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο, καθώς μέχρι το 22λεπτο της αναμέτρησης ο Φαίακας ήταν κοντά Σκορ  (8-6 στο 22λεπτό), .
Στο τελευταίο 8λεπτο οι γηπεδούχες πάτησαν γκάζι,, όπου με επί μέρους σκορ 8-1, διαμόρφωσαν μια διαφορά 9τερμάτων (16-7) με το οποίο ολοκληρώθηκε το Α ημίχρονο.
Στην επανάληψη ο Αμύντας δεν εφησύχασε , με πλουραλισμό στο σκοράρισμα (σκόραραν 8/11 παίκτριες), έδωσε συνέχεια στο φρενίρι ρυθμό του , καθώς με τη συμπλήρωση μόλις 10 λεπτών στο β μέρος , η διαφορά έλαβε μεγάλες διαστάσεις 25-8 στο 40 λεπτό.
Με τη διαφορά στο + 17 ο τεχνικός του Αμύντα προχώρησε σε μια σειρά αλλαγών, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σ όλες τις αθλήτριες που ήταν στην αποστολή. Από την πλευρά του Ο Φαίακας με κορυφαία την Παπαδημοπούλου (6γκ) κατάφερε στο τελευταίο 10λεπτο να σημειώσει επί μέρους σκορ 5-3, χωρίς ωστόσο αυτό, να έχει ιδιαίτερη σημασία στην αποτύπωση του τελικού αποτελέσματος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτριες του Αμύντα αφιέρωσαν τη νίκη στην Κριστίνα Τσιομπάνου, που γιόρτασε μαζί τους 31 γενέθλια της.
Η παίκτρια του Αμύντα  Κριστίνα Τσιμπάνου σχολίασε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι προετοιμασίας εν όψει του αγώνα μπαράζ, από το ο οποίο θα κριθεί η άνοδος της ομάδας στην Α1. Έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των συναθλητριών μου και πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε την άνοδο μας στην μεγάλη κατηγορία».
Αμύντας Αμυνταίου (Ν.Γιώσκος) : Κόρρα (τφ), Γιαπουτζή (τφ), Μπάντη 5, Γεωργιάδου 3, Παπαβασιλείου 5, Γαλμπάδη 1, Τσένκο 4, Τσιομπάνου 8, Σκόδρα Τ. 6, Πάνου 2, Ηλιάδου, Δημητριάδου, Ρακοπούλου..
Δίλεπτες Αποβολές: 3     Πέναλτι:3/4
Φαίαξ Κέρκυρας (Στ. Αλαμάνου-Ελ. Καζιάνη): Βλαχοπούλου, Ντάλλα 1, Γιάτσε, Τσιάτα; 4, Νικολαίδου 1, Γιώτη 3, Παπαδάτου , Παπαδημοπούλυο 6, Ιμέρ , Μάμαλου2 Μπράτου 2.
Δίλεπτες Αποβολές: 2     Πέναλτι:1/4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.