Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ο 2ος προκριματικός αγώνας χιονοδρομίας αλπικών αγωνισμάτων διοργανώθηκε από τον ΣΟΧ Φλώρινας

Ο ΣΟΧ και φέτος όπως κάθε χρόνο, στις 21-22/1/2012 διοργάνωσε τον 2ο προκριματικό αγώνα χιονοδρομίας αλπικών αγωνισμάτων, κατηγορίας Π2-Κ2 σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας   ΕΟΧ . Είναι ο μοναδικός σύλλογος που διοργανώνει μέχρι σήμερα επίσημους αγώνες χιονοδρομίας,  Περιφερειακούς , Πανελληνίους , Διεθνής FIS. Στις 30/3/2012 θα διοργανώσει Αγώνα κριτηρίων της Προαγωνιστικής κατηγορίας. Τις ημέρες των αγώνων την Φλώρινα την επισκέπτονται Αθλητές 100 -150 , Προπονητές , Αρχηγοί Ομάδων , Συνοδοί . Τις ημέρες των αγώνων η Φλώρινα γεμίζει ζωή και κίνηση .

Στον αγώνα  στις 21-22/1/2012 αντιμετωπίσαμε προβλήματα λόγω  καιρού (χιονόπτωση , αέρα , κρύο ) παρόλα αυτά ο αγώνας τέλειωσε, οργανωτικά και αθλητικά  με επιτυχία, χάρη στης φιλότιμες προσπάθειες του Δ.Σ του ΣΟΧ και των μελών του . Οφείλουμε δημόσια να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία Κριτές , Πιστέρ , Συνεργεία . Ονομαστικά τον Γιατρό του Νοσοκομείου Διευθυντή της Ουρολογικής Κλινικής , Κωτακίδη Γεώργιο που πάντα είναι κοντά μας, τον  Ορθοπεδικό γιατρό   Σβάρνα Άκη και όλους τους ανώνυμους συντελεστές. 
Την ίδια ημερομηνία ο ΣΟΧ έστειλε και αποστολή  από 7 Αθλητές στις ΣΕΡΡΕΣ για να αγωνιστούν στην Κατηγορία Π1 – Κ1 . Τα παιδιά του ΣΟΧ  τίμησαν και το Σύλλογό τους και τη Φλώρινα με το αγωνιστικό τους ήθος και την αθλητική τους κατάταξη,  μέσα σε 85 αθλητές . Για αυτό και ο ΣΟΧ τους Συγχαίρει δημοσίως .Θα ήταν παράληψη αν δεν κάναμε χωριστή αναφορά στον Αθλητή του Συλλόγου μας Τσωρλάκη Ραφαήλ , που μετά από απουσία  ενός  έτους  επέστρεψε και αγωνίζεται με το Σύλλογο του.  Αν και στον πρώτο του αγώνα αντιμετώπισε ατυχίες, τραυματισμό στο πρόσωπο – σπάσιμο μπατόν – χτύπημα στα πλευρά, κατάφερε να πάρει την 4η θέση στο Αγώνισμα της Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης. Μπράβο Ραφαήλ .
Στις 28-29/2012 ο ΣΟΧ στέλνει αποστολή από 5 Αθλητές στο ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ  Κατερίνης  της κατηγορίας ΑΓΕΝ  για να συμμετέχουν σε διεθνή αγώνα FIS .

Τους ευχόμαστε Καλή Επιτυχία.  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΟΧ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.