Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012

Μουσικές βραδιές στο Κάστρο Σερβίων


Με το αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο από τον Αντώνη Δανέζη και τους Back-Round ανοίγει σήμερα ο κύκλος των τεσσάρων αυγουστιάτικων μουσικών βραδιών στο Θέατρο του Κάστρου Σερβίων που διοργανώνονται από τον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού.
Αντώνης Δανέζης: Φωνή, Ακουστική κιθάρα
Χρήστος Βάρος: Ηλεκτρική κιθάρα, Φωνητικά
Γιώργος Παπαγεωργίου: Πλήκτρα, Φωνητικά
Αλέξανδρος Σταύρακας: Μπάσο
Γιώργος Καραχάλιος: Τύμπανα
Βιογραφικό
Ο Αντώνης Δανέζης & οι Μπακ-Ράουντ δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το Νοέμβριο του 2010 στο studio παίζοντας κομμάτια του Παύλου Σιδηρόπουλου (1948-1990). Μεγαλωμένοι όλοι με το έργο του, αλλά και έντονα επηρεασμένοι μουσικά από αυτό, έτρεφαν όλοι από την αρχή την αγάπη και τα αναγκαία συστατικά που χρειάζονταν για να εφεύρουν την τέλεια tribute συνταγή, με σεβασμό απέναντι σε έναν από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της Ελληνικής Ροκ σκηνής.
Ξεκίνησαν στις 5 Δεκέμβρη 2010 μια σειρά από επιτυχημένες εμφανίσεις για τα 20 χρόνια από το θάνατό του (6-12-1990), οι οποίες συνεχίζονται έχοντας μεγάλη ανταπόκριση και αναγνώριση από ακροατήριο όλων των ηλικιών, ενώ έχουν ήδη στο ενεργητικό τους ραδιοφωνική παρουσίαση και συμμετοχή σε ανάλογο ντοκιμαντέρ με θέμα την επιρροή που άσκησε μουσικά έως σήμερα.
Η μπάντα ερμηνεύει τραγούδια από όλη τη δισκογραφία του σε ένα πρόγραμμα 2,5 ωρών και αποτελείται από μουσικούς με μεγάλη πείρα στις ζωντανές εμφανίσεις, διακρίσεις και σημαντικές σπουδές στη μουσική, με πολυετή δραστηριότητα στη διδασκαλία.
Θα ακολουθήσουν:
ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012
Σέρβια - Έντεχνη – Ελαφρολαϊκή βραδιά με το συγκρότημα ΄΄Μελόρυθμοι΄΄ Υπαίθριο Θέατρο του Κάστρου Σερβίων (21:00)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012
Σέρβια – Μουσική βραδιά με τον σπουδαίο Έλληνα συνθέτη Γιάννη Σπανό.  Υπαίθριο Θέατρο του Κάστρου Σερβίων (21:00)
ΠΕΜΠΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012
Σέρβια – Συναυλία με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη Υπαίθριο Θέατρο του Κάστρου Σερβίων (21:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.