Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Εορτασμός των ελευθερίων της Φλώρινας από το Σύλλογο των εν Αθήναις Φλωρινιωτων «Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ»



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των εν Αθήναις Φλωρινιωτων «Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ» συνεχίζοντας τις πνευματικές δραστηριότητες, στις οποίες πρυτανεύει το αμέριστο ενδιαφέρον του για την γενέτειρα μας, γιόρτασε τα Ελευθέρια της Φλώρινας από τον Τουρκικό ζυγό στο ξενοδοχείο ¨ΑΜΑΛΙΑ¨ παρουσία όλων των εκλεκτών Μελών του Συλλόγου.

1. Η εισαγωγή έγινε από την κα Ελευθερία Παναγιωτίδου, Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου, η οποία είπε ότι οι Φλωρινιώτες μοιάζουν με περιδέραιο από δροσοσταλίδες που έχουν σταθεί πάνω στα νούφαρα της λίμνης του Αγίου Αχχιλείου και λαμπρύνουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
2. Την εκδήλωση αυτή προσεφώνησε η κα Χριστίνα Τσορμπάρη γνωστή σε όλους μας φιλόλογος η οποία με την γλαφυρότητα της σαγήνευσε τα Μέλη που την παρακολούθησαν με μεγάλη προσοχή!
Η ημέρα έκλεισε γεμάτη από μνήμες και νοσταλγία με την υπόσχεση ότι θα πραγματοποιηθούν κι άλλες εκδηλώσεις που θα αναφέρονται στην Φλώρινα.
Την ίδια ημέρα έγιναν εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελεγκτικής Επιτροπής και των Αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία Δυτικομακεδονικών Σωματείων.

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Παναγιωτίδου Ελευθερία Πρόεδρος
Ασλανίδης Απόστολος Αντιπρόεδρος
Ασλανίδης Παύλος Υπεύθυνος Πολιτισμού
Τσορμπάρη Χριστίνα Γενική Γραμματέας
Κόκκοτος Κωνσταντίνος Υπεύθυνος Τύπου
Κώττα Αλεξάνδρα Ταμίας
Δόγα Αλεξάνδρα Υπεύθυνη Πολιτιστικών Εκδηλώσεων
Λιβανίου Στέλλα Δημόσεις Σχέσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.