Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Την Τρίτη, 11 Δεκέμβρη, φιλοξενούμε τους "SANCHO 003", στο BLUE NOTE στην Καστοριά



Οι Sancho 003 δημιουργήθηκαν την άνοιξη του 2007 από τους Θεσσαλονικείς, Φώτη Σιώτα (βιολί, βιόλα, πλήκτρα, φωνή) και Κώστα Παντέλη (ηλεκτρική κιθάρα).
Και οι δυο τους είναι γνωστοί για τις μουσικές τους συνεργασίες (ο Φώτης έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με Θανάση Παπακωνσταντίνου, Σωκράτη Μάλαμα, Γιάννη Αγγελάκα και ο Κώστας υπήρξε μέλος των Πίσσα & Πούπουλα και έχει συνεργαστεί επίσης με Θανάση Παπακωνσταντίνου και Γιάννη Αγγελάκα) αλλά το project των Sancho 003 είναι εντελώς διαφορετικό από οτιδήποτε έχουν κάνει στο παρελθόν.
Οι Sancho 003 παράγουν ηλεκτρο-ακουστικά ηχοτοπία χρησιμοποιώντας τη τεχνική του looping σε όλες τους τις συνθέσεις, που είναι αποκλειστικά οργανικές. Το αποτέλεσμα είναι αρκετά πειραματικό και ενώ δύσκολα περιγράφεται με λέξεις, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κινηματογραφικό.
Το πρώτο τους album, "We Buy Gold", κυκλοφόρησε το 2009 από την ανεξάρτητη Quetempo.
Από το 2008 μέχρι σήμερα έχουν παίξει σε φεστιβάλ (Sync Festival, Video Dance Festival, Festival Adriatica, Loop Festival Λευκωσίας) αλλά και μικρούς χώρους στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Επίσης έχουν γράψει τη μουσική για 2 παραστάσεις της ομάδας χορού Sinequanon. To 2012 κυκλοφορεί το δεύτερο album τους, με τίτλο "Muzga", από την Inner Ear. Από τον Οκτώβριο του 2012 εμφανίζονται με καινούργιο μέλος, τον ντράμερ Σωτήρη Ντούβα.
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 9,30μμ
ΕΙΣΟΔΟΣ: 5 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.