Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Μήνυμα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ για την παγκόσμια ημέρα των ΑμΕΑ



Τα άτομα με Αναπηρία έχουν ίσα δικαιώματα,  ίσες ευκαιρίες. Στην εργασία και στην καθημερινότητα. Ίσα δικαιώματα ΠΑΝΤΟΥ. Αυτό δεν είναι ζητούμενο, είναι δεδομένο. Ξεκάθαρα και αυτονόητα. Ζητούμενο και επιτακτική ανάγκη αποτελούν ωστόσο, η υλοποίηση των μέτρων που εξαγγέλλονται και οι δεσμεύσεις που γίνονται.

Η παγκόσμια ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία είναι μια μέρα με ιδιαίτερη σημασία ως προς την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζει και θα πρέπει να αντιμετωπίζει τα άτομα με Ειδικές Ανάγκες. 
Ο χώρος της ΔΕΗ, όπως και κάθε χώρος, έχει στους κόλπους του άτομα που «ανήκουν» στο αναπηρικό κίνημα. Άτομα που έχουν αποδείξει περίτρανα και σε πολλές περιπτώσεις τη δύναμη της ψυχής τους, τα προσόντα, τον επαγγελματισμό και την ευθιξία τους, αποτελώντας πρότυπα και λαμπρά παραδείγματα προς μίμηση. 
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχει σταθεί αρωγός σε πολλές δραστηριότητες και κινήσεις που έχουν να κάνουν με το αναπηρικό κίνημα και θα είναι πάντα κοντά στα άτομα με ειδικές ανάγκες, με όποιον τρόπο μπορεί.
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.