Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Δυναμική εμφάνιση των ΣΑΡΙΣΩΝ



Το Σαββατοκύριακο 16/17 Μαρτίου 2013 οι ΣΑΡΙΣΕΣ συμμετείχαν στο καταξιωμένο όπεν μικρών ηλικιών της Σίνδου με την επωνυμία «Ιωάννης Κόκκινος» με δεκαπέντε αθλητές και αθλήτριες, μία από τις μεγαλύτερες αποστολές.
Στην κατηγορία των εφήβων αγωνίστηκαν οι: Σουμπάσης Γιάννης, Ιωαννίδης Κωνστάντιος, Μπιτσακάκης Στέλιος, Χολέρης Βασίλης, Κουτουράτσας Στέργιος. Στην Κατηγορία των Παίδων οι: Λυγούρας Ανδρέας, Λυγούρας Σωτήρης και Λιάσος Τραϊανός. Στην κατηγορία των Παμπαίδων οι: Αραβιάδης Ορέστης, Αντωνίου Κων/νος και Λιάπης Σπύρος. Ακόμα έπαιξαν η κορασίδα Ευθυμίου Άννα και οι Παγκορασίδες Μπεκιάρη Ανδρονίκη, Ρούφα Ευτυχία και Φωτιάδου Χρυσή.
Συνολικά στο πρωτάθλημα αυτό, το οποίο διοργάνωσε η Ε.Φ.Ο.Επ.Α.-Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας σε συνεργασία με τον Δήμο Δέλτα, πήραν μέρος 200 αθλητές και αθλήτριες από τη Θεσσαλονίκη, τα Γιάννινα, την Έδεσσα, την Αθήνα, την Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα, την Πάτρα, την Κοζάνη, τη Χαλκίδα, τη Βέροια, τις Σέρρες, τη Φλώρινα, τη Δράμα, την Κομοτηνή, την Ορεστιάδα και τη Λάρισα!
Στο τόσο σημαντικό αυτό αξιολογημένο πανελλήνιο πρωτάθλημα οι ΣΑΡΙΣΕΣ είχαν μία δυναμική παρουσία. Από την πρώτη φάση των αγώνων (όμιλοι) που έγιναν το Σάββατο κατόρθωσαν να προκριθούν στη φάση των νοκ-άουτ έξι αθλητές και μία αθλήτρια. Σουμπάσης, Ιωαννίδης, Λυγούρας Α., Λυγούρας Σ., Αραβιάδης, Αντωνίου και Μπεκιάρη. Οι υπόλοιποι σταμάτησαν στους ομίλους κάνοντας μία πολύ αξιοπρεπή εμφάνιση. Στη συνέχεια από την πρώτη σειρά των νοκ άουτ αποκλείστηκε μόνο ο Λυγούρας Σωτήρης και έτσι συνέχισαν στην τελική φάση την Κυριακή οι υπόλοιποι πέντε.
Την ημέρα αυτή τα παιδιά μας ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους, σημείωσαν νίκες και ήττες κατακτώντας σημαντικές θέσεις. Την καλύτερη θέση κατέλαβε η Μπεκιάρη Ανδρονίκη (6η) η οποία στην κατηγορία της έπαιξε εξαιρετικά και νίκησε ανώτερες στην κατάταξή της αντιπάλους. Αναλυτικά οι θέσεις που κατέλαβαν όλα τα παιδιά ανά κατηγορία είναι:

ΕΦΗΒΟΙ (36 αθλητές)
13ος Σουμπάσης Ι.
15ος Ιωαννίδης Κ.
31ος Χολέρης Β.
32ος Κουτουράτσας Σ.
34ος Μπιτσακάκης Σ.

ΠΑΙΔΕΣ (70 αθλητές)
26ος Λυγούρας Α.
45ος Λυγούρας Σ.
64ος Λιάσος Τ.

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (56 αθλητές)
22ος Αραβιάδης Κ.
31ος Αντωνίου Κ.
56ος Λιάπης Σ.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (13 αθλήτριες)
13η Ευθυμίου Άννα

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (16 αθλήτριες)
6η Μπεκιάρη Αν.
12η Φωτιάδου Χ.
13η Ρούφα Ευτ.

Συμπερασματικά η πετυχημένη παρουσία των ΣΑΡΙΣΩΝ σε μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση δείχνει πως ο Σύλλογος αρχίζει να καθιερώνεται και αγωνιστικά στον χώρο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Το πινγκ πονγκ παρόλο την οικονομική κρίση  παραμένει ζωντανό. Το πολύ δημοφιλές άθλημα ανά τον κόσμο αναπτύσσεται συνεχώς στη χώρα μας και όλο και περισσότερα παιδιά έρχονται κοντά στον αθλητισμό μέσα από την επιτραπέζια αντισφαίριση. Νέοι Σύλλογοι δημιουργούνται και ακόμα πιο πολλές πόλεις αντιπροσωπεύονται στα πρωταθλήματα της Ομοσπονδίας.
Το Δ.Σ. συγχαίρει όλα τα μέλη της αποστολής και εύχεται στα παιδιά περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.